Waterproof Systeem

HET INNOTEC WATERPROOF SYSTEEM

Een ruimte waterdicht maken is vaak een lastige en dure aangelegenheid. De aanschaf van materialen is vrij kostbaar en het aanbrengen op zich, kost veel tijd en energie. Voor dit probleem heeft Innotec nu dé oplossing met haar ‘’Waterproof Systeem’’. Dit systeem zorgt ervoor dat de ruimte volledig wordt afgesloten van vocht en water. Naast de zekerheid die het biedt, is het makkelijk aan te brengen en is het ten opzichte van andere methoden een stuk goedkoper in uren en aanschaf. 

Badkamers en Sanitaire ruimten

Ondanks het innovatieve karakter, zijn er al een groot aantal bedrijven die naar grote tevredenheid met dit systeem werken. Zij hebben de efficiëntie en de kwaliteit flink verbeterd. Het systeem wordt veelal in badkamers en andere sanitaire ruimten toegepast, maar is natuurlijk in nagenoeg elke natte cel te gebruiken. Een ander groot voordeel is de reducering van vieze, muffe geuren. Deze geuren ontstaan vaak door het doordringen van vocht en water, wat vanaf nu tot het verleden behoort. 

Stappenplan

Hieronder geven wij een handig stappenplan weer waarmee uw badkamer of natte cel binnen 4 stappen geheel waterdicht is. Onder het stappenplan vindt u de benodigde producten, zodat u deze eenvoudig kan bestellen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice en een vertegenwoordiger komt graag een demonstratie geven.

Vraag direct een demonstratie of neem contact op met de klantenservice »

Stap 1

STAP 1 Stofvrij maken ondergrond

Voordat er met het waterdicht maken van de ruimte begonnen kan worden, is het belangrijk dat de ondergrond goed stofvrij gemaakt wordt. Gebruikt hiervoor een handbezem. Deze stap is erg belangrijk om de hechting te garanderen en sla deze stap daarom absoluut niet over. 

Stap 2

STAP 2 Hoeken afdichten

Alle hoeken dienen te worden afgedicht. Gebruik hiervoor onze Adheseal. Deze stap dient uitgevoerd te worden om meer body te creëren in de hoeken. Het gaat hierbij op de wandvloeraansluiting en de verticale hoeken. Door deze stap kan de rek en krimp opgevangen worden. Men kan verder gaan met de volgende stap als de Adheseal velvorming heeft. Dit is ongeveer na 10 minuten. 

Stap 3

STAP 3 Ruimte waterdicht maken

De  Innotec Spray Seal HS aanbrengen in 2 dunne lagen op de ondergrond. Het aanbrengen van de Spray Seal HS dient te gebeuren met de Sealer Applicator. Dit is een spuitpistool waarbij de kit op de ondergrond wordt verneveld. In bepaalde situaties kan het noodzakelijk zijn meerdere lagen op te brengen. Dit is afhankelijk van de ondergrond en hoe ruw deze is. 

Stap 4

STAP 4 Afwerking

Als de Spray Seal HS op de achtergrond is aangebracht, kan men na 24 uur de ondergrond verder bewerken. Bij verdere bewerking kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het aanbrengen van tegellijm om vervolgens de natte cel te voorzien van tegels. Ook kan de Spray Seal HS overschilderd worden. De Spray Seal is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Asssortiment