Bestelinformatie

Bestellen en levering
Onze producten zijn eenvoudig in de webshop te bestellen. U heeft als klant de mogelijkheid om met of zonder account te bestellen. Bestelt u zonder het aanmaken van een account, dan heeft u uw bestelling al binnen 3 stappen afgerond. Wij raden u echter aan om een account aan te maken. Dit heeft als grote voordelen dat u continu op de hoogte gehouden wordt van nieuwe trends, nieuws en natuurlijk leuke acties. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om op rekening te betalen ( Een geldige KvK is echter wel verplicht).

Binnen 2 werkdagen in huis
Als u een bestelling heeft gedaan, dan heeft u de bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Meestal heeft u de bestelling al binnen een dag in huis, echter kunnen wij dat door de drukte niet altijd garanderen. Uw bestelling wordt geleverd door onze vervoerder Transmission. Indien u een mobiel nummer ingeeft, dan krijgt u op de dag van levering een sms met de levertijden. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast krijgt u van onze vervoerder standaard een email over de levertijden en de Track & Trace van uw bestelling. 

Kosten
Bestellingen met een orderbedrag boven de €150,- leveren wij franco. Voor de bestellingen met een bedrag onder de €150,- rekenen wij €12,95 kleine orderkosten. Wij zijn genoodzaakt deze kosten in rekening te brengen door het soort producten dat wij vervoeren. Onze producten zijn chemisch van aard en mogen alleen door gecertificeerde vervoerders worden geleverd. Dit voor een stuk veiligheid voor de vervoerder, maar natuurlijk helemaal voor u.