Voeg en afdichtingssysteem

Voeg- en afdichtingssysteem

Een nieuwe keuken of badkamer? Vaak een mooie, maar dure aangelegenheid. Mede hierdoor verwacht uw klant dat deze hoogwaardig worden afgewerkt. Als we denken aan hoogwaardige afwerking, dan mogen we de afdichting in deze sanitaire ruimtes zeker niet vergeten. Want een nieuwe badkamer met een schimmelende kitnaad, wekt ergernis aan beide zijden. De oplossing hiervoor bieden wij met ons voeg- en afdichtingsysteem. In dit systeem zitten een viertal producten die een kwalitatief hoogwaardige afdichting realiseren, middels een makkelijk toe te passen systeem.  

Stappenplan

Hieronder vindt u een handig stappenplan voor het voeg en afdichten van badkamers. Daaronder vindt u de producten voor dit systeem en kunt u eenvoudig bestellen. Heeft u vragen over dit systeem? Neem contact op met onze klantenservice of uw eigen Innote vertegenwoordiger.

Vraag direct een demonstratie of neem contact op met de klantenservice »
Stap 1

Stap 1 Ontvetten

Het ontvetten en reinigen van de ondergrond is een van de belangrijkste werkzaamheden van dit systeem. De ondergrond moet vrij gemaakt worden van verschillende stof-, kit-, verfresten etc. Gebruik hiervoor de Innotec Seal and Bond Remover.  Spuit op de oppervlakte en laat goed inwerken. Hierna goed schoonwrijven met en schone doek. Vervolgens 20 minuten wachten en u kunt aan de slag! Bij een nieuwe situatie hoeft u uiteraard niet de oude voeg te reinigen. 

Stap 2

Stap 2 Hechtingsprimer

Het aanbrengen van de hechtingsprimer Innotec Seal Guard is essentieel voor een goede hechting van de Easy Seal. Breng met het meegeleverde wattenbolletje (knip zelf op maat) de primer aan. Laat de primer minimaal 15 minuten drogen en breng vervolgens binnen 4 uur de kit aan. 

Stap 3

Stap 3 Breng kit aan

Na minimaal een kwartier gewacht te hebben is het tijd om de kit aan te brengen. Gebruik hiervoor onze Innotec Easy Seal XS . De Easy Seal is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om de Progun 2000 te gebruiken. Dit kitpistool is zeer eenvoudig in gebruik. Zorg ervoor dat de kit het volledig geprimerde gebied overstrijkt. 

Stap 4

Stap 4 Afwerken

Na het kitten dient u de Easy Seal XS rijkelijk in te sproeien met Innotec Seal Fluid en daarna de voeg af te messen. Hiervoor hebben wij een handig afmesspatelset in het assortiment. 

Waarom Seal Fluid? Omdat in dit afmesproduct geen oplosmiddelen en gevaarlijke stoffen aanwezig zijn die de kit kunnen aantasten. Daarnaast geeft de kit een nabewerking en bescherming. 

Asssortiment