Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Overige tapes

Self-Sealing Tape

Self-Sealing Tape is een solide, waterbestendige tape die door rek wordt geactiveerd en die na verwerking samensmelt tot een homogene, absoluut lucht- en waterdichte massa.

Project Foam Tape

Project Foam Tape is een speciaal ontwikkelde dubbelzijdig klevende tape met unieke eigenschappen. Deze zorgt voor de eerste aanhechting en fixatie bij de verlijming van gevelbeplating met Adheseal Projectlijm.

Linen Tape

Linen Tape is een speciaal ontwikkelde zelfklevende textielband voor het fabrieksorigineel omwikkelen van bekabelingen. Linen Tape bestaat uit geweven kunststof met een licht vulkaniserende lijmlaag, waardoor het zacht, sterk en goed waterbestendig is.

Back Fill Foam 13mm 25mtr.

Back Fill Foam is een rondsnoer uit hoogwaardig polyethyleen-vulschuim met gesloten celstructuur.

Top Grip Tape (2x2,5mtr)

Top Grip Tape is een zelfklevend zeer sterk klittenband, waarbij de "mannetje - vrouwtje"grip verbinding door het unieke haakjes- en viltband sterker is dan het conventionele klittenband.

Compress Tape 10mm 12mtr

Compress Tape is een speciaal ontwikkelde expanderende tape voor het verhelpen van gerammel in het algemeen, en voor het wegnemen van allerlei fluittonen en trillingen.

Back Fill Foam 13mm 50mtr.

Back Fill Foam is een rondsnoer uit hoogwaardig polyethyleen-vulschuim met gesloten celstructuur.

Top Grip Tape zacht 50 mtr

Innotec Top Grip Tape is een zeer sterk zelfklevend klittenband met een uitmuntende hechting op verschillende materialen. Top Grip Tape is voor 1001 toepassingen geschikt en kan in zowel lichte als zware applicaties worden ingezet.

Compress Tape 20mm 6mtr

Compress Tape is een speciaal ontwikkelde expanderende tape voor het verhelpen van gerammel in het algemeen, en voor het wegnemen van allerlei fluittonen en trillingen

Sealline 6mm

Sealline is een hoogwaardige eenzijdig klevende rubbertape. Het product is speciaal ontwikkeld als damrand en als afwerkrubber op de sponning van een auto waarvan de gelijmde ruit moet worden vervangen.

Back Fill Foam 16mm 25mtr.

Back Fill Foam is een rondsnoer uit hoogwaardig polyethyleen-vulschuim met gesloten celstructuur. Back Fill Foam is onmisbaar is bij het professioneel afkitten van te diepe bouwnaden en van naden waarbij het risico dreigt van een driepuntshechting.

Top Grip Tape hard 50 mtr

Top Grip Tape is een zeer sterk zelfklevend klittenband met een uitmuntende hechting op verschillende materialen. Top Grip Tape is voor 1001 toepassingen geschikt en kan in zowel lichte als zware applicaties worden ingezet.