Waterproof Tape

Innotec heeft een drietal hoogwaardige watervaste tapes in het assortiment die uitstekend geschikt zijn voor diverse toepassingsmogelijkheden. De zelfklevende Waterproof tapes zijn verwerkt met linnen backing en danken hier ook onder andere hun sterkte aan. Ondanks dit sterke karakter zijn ze echter gemakkelijk te scheuren en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. De twee waterproof tapes die u hieronder kan zien zijn voorzien van een lijmlaag die bestand is tegen zowel vocht en warmte, hierdoor kunt u de tapes op een groot verscheidenheid aan materialen gebruiken.

De tapes van Innotec zijn een uitstekende oplossing voor onderweg, u weet immers nooit wat er kan gebeuren. Dankzij deze tapes weet u zeker dat u altijd een noodoplossing achter de hand heeft waarmee u direct weer verder kan.

Black Bull Waterdichte tape

Naast de twee tapes met lijmlaag biedt Innotec u een unieke tape zonder lijmlaag, namelijk Blackbull. Deze tape is een unieke en solide vulkaniserende tape die door rek wordt geactiveerd. De tape is uitermate geschikt voor het snel en betrouwbaar afdichten van lekkages aan koelwaterslangen, benzineleidingen, buizen etc. Deze tap wordt geleverd in een handig potje waardoor het netjes bewaard kan worden.

Bij Innotec weet u zeker dat u kiest voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een goede service. Heeft u vragen over de toepassingsmogelijkheden van onze watervaste tapes, neem dan contact met ons op. U kunt ook een productdemonstratie laten inplannen met één van onze vertegenwoordigers, zij voorzien u dan graag van handig gebruiksadvies.