dubbelzijdig tape

Dubbelzijdig tape die u niet meer los laat!

Het vinden van een dubbelzijdige tape die goed blijft zitten kan lastig zijn. Het is belangrijk dat u een tape heeft die goed hecht op het materiaal aan beide kanten. Ons assortiment dubbelzijdige tapes is zeer uitgebreid en van de allerbeste kwaliteit. Klik hier om ons  assortiment dubbelzijdige tapes te bekijken. 

Innotec heeft diverse tapes in het assortiment die bijna alle toepassingen afdekken. Voorbeelden zijn beeld fixatietape, mouldingtape en foam tape etc. Onze tapes zijn van hoge kwaliteit, waardoor het materiaal goed op zijn plaats blijft zitten op nagenoeg elke ondergrond.

Dubbelzijdige tape voor buitengebruik

Innotec heeft ook een dubbelzijdige tape voor buitengebruik. Dit is de Moulding Tape HS. Deze is in verschillende maten verkrijgbaar.  Daarnaast hebben we ook een repositioneerbare tape. Dat wil zeggen dat u de tape een paar keer kunt verplaatsen zolang u de tape niet aandrukt. Bij het aandrukken van de tape knappen de lijmbolletjes die in de tape zitten en bereikt de tape zijn hoge eindsterkte. Zorg voor het aanbrengen van een dubbelzijdige tape dat u de ondergrond goed reinigt. Dit draagt bij aan een optimale hechting van de tape.

Voor meer informatie of vragen over een bepaalde toepassing kunt u ook contact opnemen met één van onze specialisten of bestel de dubbelzijdige tape in onze webshop.