Kwaliteit tape voor nagenoeg elke situatie!

Met tape van Innotec bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit

Een goede tape vinden is heel erg lastig. Er is een scala aan tapes verkrijgbaar op de markt, maar in de praktijk werken niet al deze tapes even goed. Innotec heeft diverse professionele tapes in het assortiment voor nagenoeg elke toepassing. Het afplakken van materialen die beschermd dienen te worden, het bevestigen van 2 verschillende materialen aan elkaar en het omwikkelen van bekabeling etc. Klik hier om naar ons uitgebreide assortiment tape te gaan. 

Om aan uw behoefte te voldoen hebben wij diverse hoogwaardige tapes ontwikkeld die op vele ondergronden te gebruiken zijn en goed blijven zitten. We hebben ook tape waar lijmbolletjes inzitten die openknappen bij het aandrukken van de tape. Dat maakt deze tape tijdelijk repositioneerbaar zolang deze nog niet is aangedrukt.

In onderstaand overzicht vind u al deze tapes. Voor meer vragen hierover kunt u ook contact opnemen met één van onze specialisten om te zorgen voor de juiste tape bij uw toepassing. Onze vertegenwoordigers vinden het erg leuk om u een professionele demonstratie op locatie te geven. Neem u hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer + 31 (0) 53 428 29 54. Ons assortiment tape is zeer groot, klik hier om deze te bekijken.