Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Waterproof Systeem

Het waterdicht laten maken van uw badkamer, kelder of natte cel kan voor de nodige frustraties zorgen, het is vaak een ingewikkelde en kostbare aangelegenheid die veel tijd en energie kan kosten. Gelukkig biedt Innotec u nu dé oplossing voor het waterdicht maken van dit soort ruimtes. Namelijk, het ‘Innotec Waterproof Systeem’. Op de systeem pagina kunt u de benodigde stappen en extra informatie vinden over het systeem.

Hieronder vindt u de producten die onderdeel zijn van het Innotec Waterproof systeem. Heeft u vragen over dit systeem of over één van de producten, neem dan contact op met onze klantenservice of met uw Innotec Vertegenwoordiger. 

Adheseal
  • Unieke, blijvend elastische verlijmings- en afdichtingskit
  • Zeer sterk verlijmend
  • Toepasbaar op vrijwel alle materiaalsoorten
Spray-Seal HS-M
  • Unieke verspuitbare kit
  • Geschikt als onderlaag voor badkamer en maakt het waterdicht voor betegeling
  • Geluiddempend
Sealer Applicator 1

De Sealer Applicator is een zeer uniek spuitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze fabrieksoriginele structuren kunnen worden nagebootst.

Progun 2000

De Pro 2000 Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen. De Pro 2000 Gun is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen.

Sealer Applicator 2 (+ naaldset)

De Sealer Applicator 2 is een zeer uniek spuitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze fabrieksoriginele structuren kunnen worden nagebootst.