Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Gevelplaat verlijming

Om gevelmaterialen verantwoord en duurzaam aan een gebouw te verlijmen, hebben wij het Gevelplaat Verlijmingssysteem ontwikkeld. Het systeem bestaat uit verschillende producten die met de grootste zorg zijn samengesteld en perfect op elkaar zijn afgestemd. Het systeem is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde gevelplaatfabrikanten die beschikken over een enorme hoeveelheid praktijkervaring. Klik hier voor het complete systeem.

Adheseal Project Lijm
  • Speciaal ontwikkeld voor verlijmen gevelplaten
  • Verschillende materialen mogelijk (HPL, Natuursteen etc)
  • Uitermate sterke lijmkit
Progun 2000

De Pro 2000 Gun is een hoogwaardig kitpistool voor het professioneel verwerken van kokers/patronen. De Pro 2000 Gun is vervaardigd uit stevige en duurzame materialen.

Imprisol Project Primer

Imprisol Project is een uniek impregneermiddel, tevens hechtingsverbeteraar, die deel uitmaakt van het Innotec Project-lijmsysteem.

Multisol Project Reiniger

Multisol Project Reiniger is een professionele reiniger voor diverse ondergronden, welke deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Adheseal Project Lijm 600ml (Worst)

Adheseal Project Lijm is een unieke hoogwaardige verlijmende kit, die sterk en flexibel is en deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Fixatie Tape 2100 15 mtr Hard

Fixation Tape 2100 is een unieke dubbelzijdig klevende fixeertape met een stevige harde kern die als hulpmiddel bij verlijming wordt gebruikt.

Project Foam Tape

Project Foam Tape is een speciaal ontwikkelde dubbelzijdig klevende tape met unieke eigenschappen. Deze zorgt voor de eerste aanhechting en fixatie bij de verlijming van gevelbeplating met Adheseal Projectlijm.

Multi Wipes 400 stuks

Multi Wipes zijn kwaliteitsdoeken van 100% viscose. Door dit materiaal en de open structuur hebben de doeken een zeer groot vuilopnemend vermogen en daarmee een zeer goede reinigende werking.

Board Primer

Board Primer FC is een unieke hechtingsverbeteraar, speciaal ontwikkeld voor het gebruik op Equitone cementgebonden vezelplaten. Board Primer FC maakt deel uit van het Innotec Project lijmsysteem.

Air Sealant Applicator 300

De Air Sealant Applicator 300 is een hoogwaardig kitpistool op perslucht waarmee op een professionele en uiterst eenvoudige wijze patronen of 300 ml worstverpakkingen kunnen worden verwerkt.

Fixatie Tape 3,2mm 30 mtr Zacht

Fixatie Tape 3,2 is een hoge kwaliteitstape, die wordt gebruikt bij de verlijming van hardkunststof platen. Fixatie Tape geeft de eerste aanhechting en zorgt voor de vereiste minimale lijmlaag dikte (3,2mm).

Glass Tool Set

De Innotec Glass Tool Set is een combinatie van een aantal gereedschappen waarmee op een professionele manier voertuigruiten kunnen worden gedemonteerd.

Innotec