Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innotec AS 500

AS 1500

excl. BTW
111
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
AS 1500 is een zeer hoogwaardig smeervet op basis van edelmetalen voor applicaties waarbij een hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is. Zelfs bij extreme temperaturen (1500°C) wordt een zo optimaal mogelijke grenssmering verkregen. Door al deze eigenschappen zal AS 1500 onder de meest extreme omstandigheden een perfecte smering waarborgen. AS 1500 heeft zeer goede isolerende eigenschappen waardoor het ook bij remsystemen veilig te gebruiken is. Het vormt op metalen een dichte gesloten beschermlaag die zich niet laat wegvegen of wegbranden. Daarnaast beschermt het product uitstekend tegen vocht en corrosie. 

Zeer groot temperatuurbereik
AS 1500 maakt montage en demontage van uiteenlopende (licht-) metalen onderdelen eenvoudiger en verhindert het vastvreten hiervan. Denk hierbij aan bougies, wielbouten, uitlaten, remonderdelen, motoronderdelen, bouten en moeren. Veel van deze montagepunten zijn zeer onderhevig aan weersinvloeden, waardoor het belangrijk is om deze te voorzien van AS 1500 om de demontage te vereenvoudigen. Het temperatuurbereik van AS 1500 is zeer groot (-30˚C tot +1500˚C) zodat dit product uitermate geschikt is voor remdelen. Hier ontwikkelen zich immers hoge temperaturen. AS 1500 kan gebruikt worden aan de achterkant van de remblokken. De edelmetaaldeeltjes in AS 1500 zorgen ervoor dat de warmte van de remschijf wordt afgevoerd naar de remklauw. Tevens ontstaat er geen wrijving meer tussen de metalen van de remblokken en remklauwen, waardoor het hinderlijke piepen van metaal op metaal wordt voorkomen. 

Perfect drukbestendig
AS 1500 is perfect drukbestendig. Daarnaast is het product waterafstotend en werkt daardoor preventief tegen roest. Het product tast rubbers of kunststof niet aan. De verpakking in een tweekamerdrukbus is minder milieubelastend en garandeert een lange houdbaarheid. Het speciale ventiel voorkomt verstopping van de spuitmond en breekt niet af. Het maakt het bovendien mogelijk om de bus met één hand te bedienen. Door op de spuitmond het bijgeleverde kwastje te monteren is het product perfect te doseren en zijn bijvoorbeeld bouten en moeren zeer gemakkelijk in te vetten.

Productsheet (PDF) (AS_1500.pdf, 237 Kb) [Download]

  • Bus zonder drijfgas; 100% product.
  • Zeer hoge piektemperatuurbestendigheid (+1500°C).
  • Eenvoudig in het gebruik.
  • Maakt montage en demontage eenvoudiger.
  • Vormt een dichte, gesloten beschermlaag op metalen.
  • Beschermt motordelen, uitlaatsystemen, schroeven, bouten, moeren, tandwielen, remonderdelen en alle aan water en corrosie blootgestelde delen.
  • Vermindert wrijving aan alle bewegende delen.

Product aanbevelingen