Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Vetten en smeermiddelen

Voor de beste kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen bent u bij Innotec aan het juiste adres, ons assortiment bestaat uit diverse smeermiddelen voor vele verschillende toepassingsgebieden. Het gebruik van het juiste smeermiddel bij het correcte toepassingsgebied is van groot belang, het zorgt namelijk voor minder slijtage en draagt op deze manier bij aan de algemene duurzaamheid van de onderdelen.

Soorten smeermiddelen

Er bestaan verschillende soorten smeermiddelen met elk zijn unieke samenstelling en werking, in ons assortiment vindt u diverse soorten smeermiddelen. Van keramisch vet, kopervet, siliconenspray, siliconenvet, smeerolie tot smeervet. De toepassingsgebieden variëren van de voedingsmiddelenindustrie (H1 gecertificeerd), zware industrie tot aan de consumenten smeermiddelen.

Deblock Ice 500 ml

Innotec Deblock Ice is een hoogwaardige roestoplosser op basis van MoS2 die dankzij de ideale combinatie van een sterk koudeschok-effect en een zeer goede capillaire werking vastgeroeste delen extra snel losmaakt en hierdoor alle demontagewerkzaamheden vergemakkelijkt.

EP Cutting Oil

Innotec EP Cutting Oil is een zeer hoogwaardige snijolie. Het product is uitermate geschikt om snelle bewerkingsmethoden, zoals boren, tappen, draaien en frezen, effectiever uit te voeren.

Tyre Lube 500 ml

Tyre Lube is een hoogwaardig smeermiddel voor het (de)monteren van rubber onderdelen, zoals autobanden, raamrubbers enz. Speciaal ontwikkeld om alle moderne banden, zoals Runflat en PAX, vrachtwagen-, tractor-, heftruck- en motorfietsbanden op een professionele manier te kunnen (de)monteren.

Innogrease TF 250

Innogrease TF 250 is een uiterst hoogwaardig smeervet waaraan PTFE is toegevoegd om een zeer lage wrijvingsweerstand en lange onderhoudsintervallen te verkrijgen.

AS 1500

AS 1500 is een zeer hoogwaardig smeervet op basis van edelmetalen voor applicaties waarbij een hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is.

Innogrease MP 260 Lube Shuttle

Innogrease MP 260 is een uiterst hoogwaardig en veelzijdig inzetbaar vet waarvan de zorgvuldig gekozen EP-additieven vrij zijn van zware metalen.

Innogrease MP 260
  • Multi purpose vet, universeel toepasbaar
  • Ook onder water uitstekende smering en dit vet verzeept niet
  • Inzetbaar bij onregelmatige schokbelasting of trillingen
Nutriflon Lubricant Oil 500 ml

Nutriflon Lubricant Oil is een hoogwaardig universeel smeermiddel op basis van een zuiver synthetische olie. Door zijn speciale samenstelling voldoet het product aan de eisen van NSF (H1) en is het geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

Nutriflon Grease 400 ml. Lube Shuttle

Nutriflon Grease is een hoogwaardig en non-toxisch, universeel wit smeervet op basis van een zuivere farmaceutische olie. Door zijn speciale samenstelling voldoet het aan de eisen van NSF (H1) en is het geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

Nutriflon Grease Spray 500 ml

Nutriflon Grease Spray is een hoogwaardig en universeel dun smeervet op basis van een zuivere synthetische olie. Door zijn speciale samenstelling voldoet aan de eisen van NSF (H1) en is het geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

High-Tef Oil 75 ml klein

High-Tef Oil is een hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE met een bijzonder goede smering onder hoge druk en binnen een breed temperatuurbereik van -50°C tot +250°C.

Innogrease TF 250 Lube Shuttle

Innogrease TF 250 is een uiterst hoogwaardig smeervet waaraan PTFE is toegevoegd om een zeer lage wrijvingsweerstand en lange onderhoudsintervallen te verkrijgen.

Innotec, uw specialist op het gebied van smeermiddelen.

Ook op het gebied van smeermiddelen is Innotec, op zowel particulier als zakelijk niveau, uw partner met kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. Heeft u vragen over één van onze producten of het gebruik ervan, wij voorzien u graag van het beste gebruiksadvies en handige tips en tricks. Tevens kunt u bij ons een productdemonstratie inplannen zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Als u vragen heeft of u bent geïnteresseerd in een productdemonstratie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvraag

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u, als ondernemer zijnde, interessant kan zijn om smeermiddelen in bulk af te nemen. U kunt in dit geval het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder op dit gebied en kunnen u een voorstel op maat aanbieden.