Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innotec EP Cutting Oil

EP Cutting Oil

excl. BTW
1102
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Innotec EP Cutting Oil is een zeer hoogwaardige snijolie. Het product is uitermate geschikt om snelle bewerkingsmethoden, zoals boren, tappen, draaien en frezen, effectiever uit te voeren. EP Cutting Oil zorgt namelijk voor een goede smering en verlaagt de wrijvingsweerstand. Door de synthetische toevoegingen wordt bovendien de warmte, die tijdens de bewerking ontstaat, snel afgevoerd. EP Cutting Oil is uitgevoerd in schuimvorm, waardoor het niet alleen economisch in het gebruik is, maar ook op hellende vlakken goed blijft zitten. 

Probleemloze bewerking van alle metalen
Het product is toe te passen voor een probleemloze bewerking van alle metalen, metaallegeringen en zelfs van roestvrij staal. EP Cutting Oil is onmisbaar in de professionele werkplaats en natuurlijk in elke constructieafdeling. Het product zorgt voor een effectieve bewerking van de metalen delen bij constructie of reparatie. Zo zullen bijvoorbeeld bewerkingen aan de vele steunen, beugels en overige constructieve aanpassingen die als maatwerk moeten worden uitgevoerd, sneller en gemakkelijker verlopen met EP Cutting Oil. Door de schuimvorm, blijft het product onder alle omstandigheden goed zitten, ook als er aan de onderzijde van het chassis moet worden gewerkt. 

Perfecte smering
EP Cutting Oil zorgt ook voor een perfecte smering. Het koelen en smeren door het product zorgen er niet alleen voor dat de werkzaamheden een stuk gemakkelijker gaan, maar het zorgt er ook voor dat het gereedschap veel minder onderhevig is aan slijtage en daardoor een veel langere levensduur kent. Bovendien zorgen de hoogwaardige oliën in EP Cutting Oil voor een eerste bescherming van de bewerkte delen tegen corrosie. EP Cutting Oil heeft uiteraard een onbrandbare samenstelling. Door de aerosolverpakking is EP Cutting Oil zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar. De aerosol spuit in alle posities waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen perfect te bereiken zijn.

Productsheet (PDF) (EP_Cutting_Oil.pdf, 251 Kb) [Download]

  • Zeer hoogwaardig product.
  • Geschikt voor ferro- en non-ferrometalen.
  • Veilige, onbrandbare samenstelling.
  • Aerosol spuit in alle posities.
  • Kan puur gebruikt worden, maar laat zich ook vermengen met traditionele snijoliën (± 5%).
  • Schuimvorm, blijft dus onder alle omstandigheden beter zitten.
  • Perfecte smering, ook bij extreme drukbelasting.
  • Bevat synthetische toevoegingen voor een snelle afvoer van warmte.
  • Koelt de ondergrond en het gereedschap, dat daardoor een langere levensduur kent.

Product aanbevelingen