Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Snijolie

Tijdens het boren, tappen, draaien, frezen en andere metaalbewerkingen is voor een effectief proces een goede smering en verkoeling van belang. Snijolie is een puur koelsmeermiddel, dit houdt in dat het geen verdunning nodig heeft en dat u het product direct kan gebruiken. Het koelen met de snijolie zorgt ervoor dat de warmteontwikkeling in zowel de ondergrond als het snijgereedschap beperkt wordt. Hiernaast wordt dankzij het smeren de wrijving vermindert waardoor de warmteontwikkeling tevens gering blijft.

EP Cutting Oil is een hoogwaardig kwalitatieve snijolie die toe te passen is op alle metalen, metaallegeringen en roestvrijstaal. Dankzij de schuimvorm van EP Cutting Oil blijft het product onder alle omstandigheden op de juiste plek zitten.

EP Cutting Oil

Innotec EP Cutting Oil is een zeer hoogwaardige snijolie. Het product is uitermate geschikt om snelle bewerkingsmethoden, zoals boren, tappen, draaien en frezen, effectiever uit te voeren.

Online uw snijolie kopen

Innotec is uw online specialist op het gebied van montage, onderhoud en reparatie. Wij gaan voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. De Cutting Oil die u hierboven ziet kan direct vanuit voorraad geleverd worden, u hoeft dus nooit lang op uw snijolie te wachten. Heeft u vragen over dit product of de werking hiervan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om (vrijblijvend) een productdemonstratie in te plannen, één van onze vertegenwoordigers laat u graag handige tips & tricks zien.