Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Food Grade Smeermiddelen

In de voedings- en levensmiddelen industrie zijn de machinale onderdelen veelvuldig in contact met voedingswaren en detergenten. Om deze reden is het van belang dat de producten die u gebruikt voor het onderhoud van uw machines NSF gecertificeerd zijn. Bij Innotec hebben wij diverse kwalitatief hoogwaardige foodgrade smeermiddelen en oliën die zorgen voor minimale slijtage en die tevens een langdurige bescherming tegen corrosie creëren. Zo kunt u zo duurzaam mogelijk gebruik blijven maken van uw machines.

Onze foodgrade smeermiddelen komen in diverse (industriële) formaten. Als ondernemer of inkoper zijnde kunnen wij ons heel goed voorstellen dat het voor u voordelig kan zijn om de producten in bulk in te slaan. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice, zij vertellen u hier graag meer over de mogelijkheden hiertoe.

Dry Lube NSF

Dry Lube is een sneldrogend, siliconenvrij glij- en smeermiddel dat na het aanbrengen een hoogwaardige smerende film achterlaat. Door zijn unieke samenstelling vormt het product een droge en vrijwel onzichtbare, antistatische laag die de aanloop- en glijweerstand tot nul reduceert.

Nutriflon Lubricant Oil 500 ml

Nutriflon Lubricant Oil is een hoogwaardig universeel smeermiddel op basis van een zuiver synthetische olie. Door zijn speciale samenstelling voldoet het product aan de eisen van NSF (H1) en is het geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

Nutriflon Oil 5 Liter

Nutriflon Oil is een medicinale semi-synthetische olie die door zijn speciale samenstelling voldoet aan de eisen van NSF (categorie H1) en geschikt is voor het gebruik in machines in de levensmiddelenindustrie.

Nutriflon Oil 60 liter

Nutriflon Oil is een medicinale semi-synthetische olie die door zijn speciale samenstelling voldoet aan de eisen van NSF (categorie H1) en geschikt is voor het gebruik in machines in de levensmiddelenindustrie.

Foodgrade olie kopen bij de online specialist

Innotec is uw specialist op het gebied van onderhoud, montage en reparatie. Wij voorzien u graag van het beste advies gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten. Heeft u vragen over het gebruik van onze foodgrade smeermiddelen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Eén van onze medewerkers helpt u hierin graag verder en kan eventueel ook een productdemonstratie op locatie met u inplannen.