Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Vetten en smeermiddelen

Voor de beste kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen bent u bij Innotec aan het juiste adres, ons assortiment bestaat uit diverse smeermiddelen voor vele verschillende toepassingsgebieden. Het gebruik van het juiste smeermiddel bij het correcte toepassingsgebied is van groot belang, het zorgt namelijk voor minder slijtage en draagt op deze manier bij aan de algemene duurzaamheid van de onderdelen.

Soorten smeermiddelen

Er bestaan verschillende soorten smeermiddelen met elk zijn unieke samenstelling en werking, in ons assortiment vindt u diverse soorten smeermiddelen. Van keramisch vet, kopervet, siliconenspray, siliconenvet, smeerolie tot smeervet. De toepassingsgebieden variëren van de voedingsmiddelenindustrie (H1 gecertificeerd), zware industrie tot aan de consumenten smeermiddelen.

Rubber Care
  • Conditioneert vele soorten afdichtrubbers.
  • Beschermt rubber tegen uitdrogen en scheurvorming.
  • Voorkomt het vastzitten/vastvriezen van raam- en deurrubbers.
Innogrease MP 260 18kg

Innogrease MP 260 is een uiterst hoogwaardig en veelzijdig inzetbaar vet waarvan de zorgvuldig gekozen EP-additieven vrij zijn van zware metalen.

Innogrease TF250 20kg

Innogrease TF 250 is een uiterst hoogwaardig smeervet waaraan PTFE is toegevoegd om een zeer lage wrijvingsweerstand en lange onderhoudsintervallen te verkrijgen.

Nutriflon Oil 60 liter

Nutriflon Oil is een medicinale semi-synthetische olie die door zijn speciale samenstelling voldoet aan de eisen van NSF (categorie H1) en geschikt is voor het gebruik in machines in de levensmiddelenindustrie.

Innogrease MP 260 Lube Shuttle

Innogrease MP 260 is een uiterst hoogwaardig en veelzijdig inzetbaar vet waarvan de zorgvuldig gekozen EP-additieven vrij zijn van zware metalen.

Innogrease TF 250 Lube Shuttle

Innogrease TF 250 is een uiterst hoogwaardig smeervet waaraan PTFE is toegevoegd om een zeer lage wrijvingsweerstand en lange onderhoudsintervallen te verkrijgen.

High-Tef Oil 75 ml klein

High-Tef Oil is een hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE met een bijzonder goede smering onder hoge druk en binnen een breed temperatuurbereik van -50°C tot +250°C.

Multi Spray 1000 - 5 liter

Multi Spray 1000 is een sterk vochtwerend middel dat vastzittende delen losmaakt en beschermt tegen corrosie. Multi Spray 1000 verdringt vocht door tussen het water en de ondergrond te dringen en de ondergrond vervolgens te beschermen.

Nutriflon Grease Spray 500 ml

Nutriflon Grease Spray is een hoogwaardig en universeel dun smeervet op basis van een zuivere synthetische olie. Door zijn speciale samenstelling voldoet aan de eisen van NSF (H1) en is het geschikt voor gebruik in de levensmiddelenindustrie.

White Grease

Innotec White Grease is een hoogwaardig, waterafstotend en hittebestendig wit vet. Dankzij de exclusieve formule beschermt het tegen corrosie en geeft het een langdurige smering.

Tyre Lube 500 ml

Tyre Lube is een hoogwaardig smeermiddel voor het (de)monteren van rubber onderdelen, zoals autobanden, raamrubbers enz. Speciaal ontwikkeld om alle moderne banden, zoals Runflat en PAX, vrachtwagen-, tractor-, heftruck- en motorfietsbanden op een professionele manier te kunnen (de)monteren.

Total Power Grease
  • Permanent vast vet in een spuitbus
  • Diep penetrerend en viscostatisch (vet houdt altijd zijn smerende werking)
  • Zoet- en zoutwater bestendig

Innotec, uw specialist op het gebied van smeermiddelen.

Ook op het gebied van smeermiddelen is Innotec, op zowel particulier als zakelijk niveau, uw partner met kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. Heeft u vragen over één van onze producten of het gebruik ervan, wij voorzien u graag van het beste gebruiksadvies en handige tips en tricks. Tevens kunt u bij ons een productdemonstratie inplannen zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Als u vragen heeft of u bent geïnteresseerd in een productdemonstratie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvraag

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u, als ondernemer zijnde, interessant kan zijn om smeermiddelen in bulk af te nemen. U kunt in dit geval het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder op dit gebied en kunnen u een voorstel op maat aanbieden.