Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Vetten en smeermiddelen

Voor de beste kwalitatief hoogwaardige smeermiddelen bent u bij Innotec aan het juiste adres, ons assortiment bestaat uit diverse smeermiddelen voor vele verschillende toepassingsgebieden. Het gebruik van het juiste smeermiddel bij het correcte toepassingsgebied is van groot belang, het zorgt namelijk voor minder slijtage en draagt op deze manier bij aan de algemene duurzaamheid van de onderdelen.

Soorten smeermiddelen

Er bestaan verschillende soorten smeermiddelen met elk zijn unieke samenstelling en werking, in ons assortiment vindt u diverse soorten smeermiddelen. Van keramisch vet, kopervet, siliconenspray, siliconenvet, smeerolie tot smeervet. De toepassingsgebieden variëren van de voedingsmiddelenindustrie (H1 gecertificeerd), zware industrie tot aan de consumenten smeermiddelen.

Anti Seize

Anti Seize is een kopersmeermiddel, bestand tegen hoge temperaturen. Het vormt op metalen een dichte, gesloten beschermlaag die zich niet laat wegvegen of wegbranden. Het maakt montage en demontage eenvoudiger en verhindert het vastvreten van montagedelen.

AS 1500

AS 1500 is een zeer hoogwaardig smeervet op basis van edelmetalen voor applicaties waarbij een hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is.

Ceramic Grease
 • Duurzaam en zeer hoogwaardig keramisch vet
 • Zeer goed te gebruiken voor montage werkzaamheden
 • Uitermate geschikt voor invetten van bouten en moeren
Ceramic Grease Spray
 • Duurzaam en hoogwaardig keramisch vet toepasbaar op alle metaalsoorten
 • Speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is
 • Bestand tegen temperaturen tot 1200°C.
Deblock Ice 500 ml

Innotec Deblock Ice is een hoogwaardige roestoplosser op basis van MoS2 die dankzij de ideale combinatie van een sterk koudeschok-effect en een zeer goede capillaire werking vastgeroeste delen extra snel losmaakt en hierdoor alle demontagewerkzaamheden vergemakkelijkt.

Deblock Oil XS
 • Mix van snelle roestoplossers en smeermiddelen
 • Zeer goed penetrerend vermogen
 • In staat om zeer vast zittende onderdelen los te maken
Dry Lube NSF

Dry Lube is een sneldrogend, siliconenvrij glij- en smeermiddel dat na het aanbrengen een hoogwaardige smerende film achterlaat. Door zijn unieke samenstelling vormt het product een droge en vrijwel onzichtbare, antistatische laag die de aanloop- en glijweerstand tot nul reduceert.

EP Cutting Oil

Innotec EP Cutting Oil is een zeer hoogwaardige snijolie. Het product is uitermate geschikt om snelle bewerkingsmethoden, zoals boren, tappen, draaien en frezen, effectiever uit te voeren.

High-Tef Oil 500 ml
 • Smeermiddel op basis van PTFE
 • Zeer goed smerend vermogen
 • Beschermt uitstekend tegen vocht
High-Tef Oil 75 ml klein

High-Tef Oil is een hoogwaardige smeerolie op basis van PTFE met een bijzonder goede smering onder hoge druk en binnen een breed temperatuurbereik van -50°C tot +250°C.

Innogrease MP 260
 • Multi purpose vet, universeel toepasbaar
 • Ook onder water uitstekende smering en dit vet verzeept niet
 • Inzetbaar bij onregelmatige schokbelasting of trillingen
Innogrease MP 260 18kg

Innogrease MP 260 is een uiterst hoogwaardig en veelzijdig inzetbaar vet waarvan de zorgvuldig gekozen EP-additieven vrij zijn van zware metalen.

Innotec, uw specialist op het gebied van smeermiddelen.

Ook op het gebied van smeermiddelen is Innotec, op zowel particulier als zakelijk niveau, uw partner met kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. Heeft u vragen over één van onze producten of het gebruik ervan, wij voorzien u graag van het beste gebruiksadvies en handige tips en tricks. Tevens kunt u bij ons een productdemonstratie inplannen zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt. Als u vragen heeft of u bent geïnteresseerd in een productdemonstratie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvraag

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor u, als ondernemer zijnde, interessant kan zijn om smeermiddelen in bulk af te nemen. U kunt in dit geval het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder op dit gebied en kunnen u een voorstel op maat aanbieden.