Smeervet van een zeer hoogwaardige kwaliteit

Het smeervet van Innotec gaat zeer langdurig mee

De keuze voor een goed smeervet kan erg lastig zijn. Het smeren van uw materiaal is essentieel. Het zorgt namelijk voor een langere levensduur van uw materiaal en bespaart u de kosten van het vervangen van de onderdelen. Innotec heeft diverse hoogwaardige smeervetten voor nagenoeg elke toepassing. Klik hier om naar ons assortiment smeervetten te gaan. 

Voorbeelden van onze verschillende smeervetten zijn keramisch vet, kopervet, transparant siliconenvet, PTFE vet etc. Zelfs voor de voedingsmiddelenindustrie hebben we diverse foodgrated (H1 gecertificeerde) vetsmering in het assortiment. Al onze vetten zijn goed temperatuurbestendig, waterbestendig, corrosiewerend en zijn op vele ondergronden toe te passen.

Omdat er zo veel toepassingsmogelijkheden zijn kan het lastig zijn te bepalen welk vet u nodig heeft. Innotec heeft de specialisten in huis die u daarin kunnen voorzien van het juiste advies. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om een professionele demonstratie van de smeervetten te geven. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op  telefoonnummer + 31 (0) 53 428 29 54. Klik daarnaast op deze link om naar onze smeervetten te gaan.