Smeerolie van Innotec zorgt voor langdurige smering! 

De beste kwaliteit smeerolie voor de professionele markt

Goede smeerolie is vaak lastig te krijgen. Wij van Innotec hebben echter een zeer hoogwaarde kwaliteit smeerolie ontwikkeld. Het smeren van uw materiaal is essentieel. Het zorgt namelijk voor een langere levensduur van uw materiaal en bespaart u de kosten van het vervangen van de onderdelen. Klik hier om naar ons assortiment smeeroliën te gaan. 

Innotec heeft diverse hoogwaardige smeeroliën voor nagenoeg elke toepassing. Voorbeelden zijn een roestoplosser, snijolie, PTFE olie, vochtverdringer, siliconenspray, droogsmeermiddel etc. Zelfs voor de voedingsmiddelenindustrie hebben we een foodgrated (H1 gecertificeerde) smeerolie in het assortiment. Al onze smeeroliën zijn goed temperatuurbestendig, waterbestendig, corrosiewerend en zijn op nagenoeg alle ondergronden toe te passen.

Omdat er zo veel toepassingsmogelijkheden zijn kan het lastig zijn te bepalen welk vet u nodig heeft. Daarvoor heeft Innotec de specialisten in huis die u kunnen voorzien van het juiste advies daarin. Zij komen graag bij ons langs om u een professionele demonstratie van ons assortiment smeerolie te geven. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 53 428 29 54. Klik hier om naar ons assortiment smeerolie te gaan.