Met siliconenvet van Innotec heeft u perfecte bescherming! 

De beste siliconenvet in de markt volgens onze klanten

Een goed siliconenvet is belangrijk voor een langdurige smering. Daarnaast zorgt het voor uitstel op vervanging en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan. Innotec heeft hiervoor een hoogwaardig, stevig, transparant en geurloos siliconenvet in het assortiment. Klik hier om naar ons assortiment siliconenvet te gaan. 

De Innotec SP200 is ideaal om bijvoorbeeld elektrische contacten te isoleren en beschermen. Daarnaast is het uitermate geschikt om bijvoorbeeld kunststof, metaal, rubber, glas etc. te smeren en beschermen.

SP200 heeft perfecte vochtwerende eigenschappen en biedt een perfecte bescherming tegen corrosie. Het temperatuurbereik loopt van -40°C tot +200°C. Binnen dit temperatuurbereik blijft de consistentie gelijk en zal het vet niet stollen, smelten of wegspoelen, zelfs niet onder invloed van warm water of stoom. SP200 is goed bestand tegen veroudering en zal ook na lange tijd niet verharden.

U kunt er bijvoorbeeld afsluitrubbers mee beschermen en in optimale conditie houden. Of u kunt er bijvoorbeeld stekkerverbindingen mee beschermen tegen vocht. Let wel; het product is niet geschikt voor smering van metaal op metaal onder hoge drukbelasting. Voor een gedegen advies over een specifieke toepassing kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij verzorgen graag een professionele demonstratie van deze siliconenvet op locatie. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice op nummer +31 (0) 53 428 29 54. Hieronder vindt u daarnaast de Innotec SP200.