siliconenspray

Een siliconenspray die smeert & beschermt!

De Innotec siliconenspray staat bekend als de beste in de branche. Wanneer u een goed siliconenvet wil gaan kopen is het belangrijk dat u een hoogwaardig product heeft voor een langdurige smering. U zorgt daarmee voor uitstel op vervanging en uw werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan. Innotec heeft hiervoor een hoogwaardige, stevige, transparante en geurloze siliconenspray in het assortiment. Klik hier om naar onze siliconenspray te gaan. 

De beste siliconenspray in de branche

De Innotec PE100 is een beschermer en vocht verdringer op basis van siliconen, die tevens geschikt is als smeermiddel voor lichte applicaties. Deze siliconenspray is speciaal ontwikkeld voor rubbers, kunststofsoorten en ontstekingssystemen. Het product dringt door tot de moleculaire structuur, waardoor het van binnenuit beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

U kunt er bijvoorbeeld grendels van ramen en deuren mee smeren, zodat ze makkelijker bewegen. Ook kunt u er raamrubbers mee insmeren. Deze worden dan weer gevoed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast kunt u het gebruiken voor alles wat kraakt en piept (bv gordijnrails, lamel rails, schuifdeuren, rolluiken etc.). Let wel; het product is niet geschikt voor smering van metaal op metaal onder hoge drukbelasting. Voor een gedegen advies over een specifieke toepassing kunt u ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u een demonstratie op locatie te geven. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice onder telefoonnummer +31 (0) 53 428 29 54. Hieronder vindt u onze siliconenspray PE 100.