Hoogwaardige kopervet dat stand houdt!

Kopervet met de kwaliteit van Innotec

Belangrijk bij het vinden van een goede kopervet is onder andere de temperatuursbestendigheid. Omdat onderdelen die gesmeerd moeten worden behoorlijk warm kunnen worden is het belangrijk dat het smeervet hierbij stand houdt. Innotec heeft een aantal hoogwaardige kopervetten in het assortiment, welke ervoor zorgen dat uw onderdelen een langere levensduur hebben. Onze kopervetten hebben een hoge temperatuursbestendigheid, zijn uitstekend corrosiewerend en zorgen voor het isoleren van metaal. Klik hier om naar ons assortiment kopervet te gaan. 

Onze kopervet zorgt ervoor dat het demonteren van diverse onderdelen een stuk makkelijker gaat. Daarnaast kunt u het gebruiken voor bijvoorbeeld het smeren van bussen, lagers, tandwieltjes en stangen. Let wel; de Anti Seize dient niet gebruikt te worden in combinatie met ABS, ASR, ESP etc. De AS1500 kan bij uitzondering wel toegepast worden in combinatie met alleen ABS. De Ceramic Grease dient niet alleen als smeer- en montagevet, maar kan ook uitstekend toegepast worden als kopervet. Voordeel met de Ceramic Grease is dat deze wel bij ABS gebruikt kan worden.

Om u te voorzien van het juiste product bij uw toepassing kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u een professionele demonstratie op locatie te verzorgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 53 - 428 29 54.