Voor een hoogwaardig keramisch vet is Innotec uw partner!

Ons keramisch vet wordt als een van de beste beoordeeld

Belangrijk bij het vinden van een goed keramisch vet is onder andere de temperatuursbestendigheid. Onderdelen die onderhevig zijn aan hoge temperaturen zullen gesmeerd moeten worden met een vet dat hierbij goed stand houdt. Innotec heeft hiervoor een hoogwaardig keramisch smeer- en montagevet ontwikkeld met een uitstekende hechting. Klik hier om naar onze keramische vetten te gaan

De Ceramic Grease is speciaal ontwikkeld is voor applicaties waar een hoge druk- en temperatuurbestendigheid vereist is. Vanwege de unieke samenstelling kent het product ook onder zware omstandigheden geen vloeiing. Omdat hierdoor vast vreten en hinderlijke bijgeluiden worden voorkomen, is het uitstekend geschikt voor remblokken, uitlaatsystemen en machineonderdelen. Het product bevat geen zware metalen en het verzeept niet. 

Dit smeer- en montagevet is tevens te gebruiken als kopervet. Dat heeft als voordeel dat deze ook gebruikt kan worden bij ABS systemen.  Om u te voorzien van het juiste product bij uw toepassing kunt u voor een gedegen advies ook contact opnemen met één van onze productspecialisten. Zij komen graag bij u langs om u professionele demonstratie te verzorgen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 53 428 18 04. Hieronder vindt u ook de Ceramic Grease in 2 varianten.