Ride for the Roses

Doneer voor Ride for the Roses

Steun ons in de strijd tegen kanker

Afgelopen 4 september 2016 hebben wij weer als bedrijf met de Ride for the Roses meegefietst. Dit bijzondere wielerevenement vindt ieder jaar plaats en deze keer was het in onze eigen provincie Overijssel met een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld en het was weer een groot succes. Op onze Facebook pagina vindt u foto's van dit evenement. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker waaraan iedereen kan meedoen en met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met zo'n 11.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding

Innotec fiets al jaren mee in deze strijd tegen kanker en zo ook afgelopen editie. Dit vinden wij belangrijk omdat deze verschrikkelijke ziekte blijvend bestreden moet worden. Innotec probeert door middel van deze mooie fietstocht met een ontzettend goed doel een steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker. Daarom staat ook dit jaar Innotec weer aan de start van die indrukwekkende evenement om geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker. Steunt u de 30 sportieve coureurs met een extra bijdrage die van harte welkom is om kanker de wereld uit te helpen. U kunt ons helpen door een kleine donatie te doen. 

Doneer vandaag nog

Wij stellen het heel erg op prijs als u een klein (of groot natuurlijk) bedrag wil doneren. Dit kunt u doen door een bedrag over te maken naar het volgende IBAN nummer: NL03RABO0316754277 met als kenmerk "Donatie Ride for the Roses". Daarnaast kunt u ook rechtstreeks op de site van Ride for the Roses een donatie doen. Klikt u dan op deze link en dan kunt u een donatie doen. Vult u dan als bedrijfsnaam Innotec Scorpion Nederland in. Wij danken u alvast voor uw donatie!