Mechanisch ventilatiesysteem reinigen

Ventileren is voor zowel de mens als voor de levensduur van het pand essentieel. In elk huis is namelijk vocht en vuil aanwezig, een ophoping van dit vocht en vuil kan leiden tot schimmel en een verminderde hygiëne in het huis. Dit kan op lange termijn zorgen voor irritaties aan de luchtwegen en ogen. Hiernaast kan een vuil ventilatiesysteem een erg muffe lucht achterlaten dat door elke opening te ruiken is. Om deze reden is het van groot belang om vuil in uw ventilatiesysteem direct aan te pakken. Innotec biedt u een oplossing die geschikt is voor zowel de kleine ventilatiesystemen in auto’s maar ook de grotere ventilatiesystemen in uw bedrijfspand of woning.

Uw ventilatiekanaal reinigen, makkelijk en snel

Duct cleaner een zeer gebruiksvriendelijke luchtkanaalreiniger die op een eenvoudige wijze smerige oppervlakken in luchtkanalen reinigt. Duct cleaner werkt op een schuimbasis, het vuil wordt door dit schuim opgenomen en afgevoerd. Deze vorm van optimale reiniging zorgt er tevens voor dat nieuwe verontreiniging zich moeilijker kan hechten zodat u in de toekomst langer kan genieten van een fris ventilatiekanaal. Het product wordt geleverd met een handige extensieslang met sproeikop, dit zorgt ervoor dat het product zelfs op de moeilijk bereikbare plekken wordt aangebracht.

De buitenkant van uw ventilatiekanaal schoonmaken

De binnenkant van uw ventilatiekanaal kunt u het beste schoonmaken met Duct Cleaner, voor een fris geheel is het echter ook noodzakelijk om de buitenkant van uw ventilatiekanaal goed schoon te maken. Met behulp van Multi Clean of Easy Clean kunt de buitenzijdes van uw ventilatiekanaal ontvetten, schoonmaken en voorzien van een aangename geur. Zo bent u in één schoonmaakbeurt voorzien van een hygiënisch ventilatiesysteem.