Thinner als ontvetter is vanaf nu verleden tijd!

Van oudsher ontvet men al met thinner, maar deze toepassing is inmiddels al lang en breed achterhaald. Thinner is namelijk niet veilig op alle ondergronden te gebruiken en kan resten achterlaten op de ondergrond. Daarnaast kan thinner schadelijk zijn bij inademing.

Dit waren voor ons motieven genoeg om Multisol te ontwikkelen. Innotec heeft met de Multisol alle positieve eigenschappen van thinner overgenomen en heeft de mindere eigenschappen uit het product verwijderd. Met de Multisol kunt u veilig ontvetten op alle ondergronden en het product laat geen resten na. Daarnaast heeft deze ontvetter een dieptereiniging, waardoor deze beter ontvet dan andere producten. Dankzij de dieptereiniging die deze vervanger voor thinner heeft is het vuil gemakkelijker met een doek op te nemen en blijft u met een schone ondergrond achter.

Multisol tast rubber niet aan en is uitstekend geschikt voor het verwijderen van lijmresten, vet, kit, tectyl, olie, was en siliconen op diverse ondergronden. Op deze manier geniet u binnen afzienbare tijd van een schone ondergrond waardoor u verder kunt met uw verlijming, afdichting of andere werkzaamheden. Heeft u vragen over Multisol of het gebruik hiervan, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag hierin verder en kunnen eventueel ook een productdemonstratie voor u inplannen.