Een goede ontvetter is de basis voor een goed eindproduct!

Voordat u een ondergrond kunt behandelen is het voor het optimale resultaat belangrijk om deze eerst stof en vetvrij te maken. Dus voordat u gaat verven, spacken, kitten of coaten is het van belang dat u van een vetvrije ondergrond geniet. Er zijn veel verschillende soorten ontvetters op de markt, maar welke gebruiken we nu waarvoor?

Innotec heeft diverse professionele ontvetters ontwikkeld die nagenoeg alle materialen goed ontvetten. Klik hier om onze professionele ontvetter te bekijken. We hebben ze op basis van vloeistof, maar ook op schuimbasis. Wanneer u zich hierop oriënteert zal u merken dat het best lastig kan zijn het juiste product te vinden voor uw toepassing. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van lijmresten, vet, kit, tectyl, olie, was en siliconen. Bent u niet helemaal zeker welk product u moet gebruiken voor uw toepassingsgebied, dan kunt u altijd contact met één van onze vertegenwoordigers opnemen.

Professionele ontvetters met het beste advies

Onderstaand vind u een overzicht van al onze ontvetters welke u online kunt bestellen. Ook kunt u voor advies contact opnemen met een van onze specialisten. U kunt ze eenvoudig bestellen in onze webshop en dan heeft u ze binnen 2 werkdagen in huis.