Leer reinigen draagt bij aan de levensduur van uw product!

Leer is een prachtig natuurproduct dat gebruikt wordt voor bijvoorbeeld meubilair, apparatuur, schoenen, jassen, tassen etc. Het reinigen van leer is echter een lastige kwestie, omdat het bij leder gaat om een natuurproduct en er diverse soorten op de markt zijn. Het alleen schoonmaken van leder is dan vaak ook niet voldoende. Als u zo lang mogelijk wilt blijven genieten van uw leren meubels of kleding is regelmatig en goed onderhoud belangrijk. Leer kan namelijk op lange duur beschadigen waardoor het in een slechte staat komt, dit herstellen is vaak duurder en tijdsintensiever dan regelmatig onderhoud.

Innotec heeft hiervoor een uitstekende reiniger in het assortiment. De Leather Cleaner is een speciaal ontwikkelde reiniger voor leder en kunstleder zoals meubilair, autobekleding, kleding, motorpakken, bureaumeubilair, etc. De Leather Cleaner is een reiniger op natuurlijke basis en is geschikt op nagenoeg alle gladledersoorten, kunstleder en skai. Bijkomend voordeel is dat het direct gebruiksklaar is zodat u direct aan de slag kan.

Het simpelweg reinigen van uw leren producten is echter nog niet voldoende om zo lang mogelijk van uw leren producten te blijven genieten. Om deze in optimale conditie te houden adviseren wij u na reiniging de ondergrond te behandelen met de Leather Protector.