Professioneel uw kunststof reinigen?

Er is een grote hoeveelheid aan verschillende kunststoffen op de markt. Door recycling word dit aantal alleen maar groter. Door de diversiteit in kunststoffen kan het lastig zijn deze onderdelen goed te reinigen. Het is daarom belangrijk dat u een goede reiniger heeft die nagenoeg alle kunststofsoorten afdekt.

Innotec heeft zo’n kunststofreiniger in het assortiment. Innoplast Cleaner is een speciaal ontwikkelde vloeibare reiniger voor nagenoeg elk type kunststof. Door de bijzondere formule verwijdert het product hardnekkige verontreinigingen tot diep in de poriën. Daarnaast reinigt het product op een uiterst efficiënte en veilige manier vet en vuil van kunststoffen in zowel binnen als buitentoepassingen. Na de reiniging zal het behandelde oppervlak weer zijn oorspronkelijke uitstraling hebben.

Innoplast Cleaner is het ideale professionele product om kunststof sier- en stootlijsten, bumpers, zeilen, deuren, kozijnen, bureau- of stoelpoten, kunststof van printers etc. grondig te reinigen van hardnekkige vervuiling. Voor de bescherming van het gereinigde oppervlak is het aanbevolen om Innoplast Protector te gebruiken. Het helpt de materialen nieuw vuil af te stoten.