Professioneel en makkelijk glas reinigen!

Glas reinigen klinkt simpel, maar is vaak lastiger dan het lijkt. Dit kan te maken hebben met de soort reiniger die gebruikt wordt. Veelal laten deze glasreinigers strepen na of reinigen zij de ondergrond niet optimaal en kunt u binnen aanzienbare tijd het glas weer gaan reinigen.

Met de Foam Glass Clean van Innotec is dit probleem verleden tijd. De Foam Glass Clean verwijdert streeploos vet, stof, vuil, insecten, nicotine aanslag e.d.. Daarnaast druipt het product niet van verticale oppervlakken, omdat het een stabiele schuimvorm heeft. Dit zorgt ervoor dat het product niet op plaatsen komt waar u dat niet liever niet heeft. Het schuim zorgt tevens voor een langere geconcentreerde inwerktijd op de vervuiling. Na reiniging van de ondergrond blijft een streeploos en schoon oppervlak achter.

De Foam Glass Clean is voorzien van een NSF-certificaat, dit houdt in dat het veilig gebruikt kan worden in de levensmiddelen en voedselverwerkende industrie. Heeft u vragen over het gebruik van deze glasreiniger of het bestellen hiervan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.