Innotec, uw groothandel voor de professionele schoonmaakmiddelen.

Innotec is uw partner voor alle onderhoudsproducten, wij kunnen u zowel op particulier niveau als zakelijk niveau voorzien van de beste oplossingen op het gebied van onderhoud. Wij bieden u een groot range aan schoonmaakartikelen aan op zowel het cosmetische vlak als het technische vlak. Als groothandel denken wij graag met u mee, onze vertegenwoordigers staan u graag vrijblijvend te woord om u van het beste advies te voorzien. 

Offerte aanvraag

Als ondernemer zijnde kunnen wij ons voorstellen dat het voor u interessant kan zijn om de producten in bulk te bestellen. U kunt dan eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via: 053 428 29 54. Eén van onze vertegenwoordigers neemt vervolgens contact met u op om een offerte te sturen. Onze vertegenwoordigers kunnen ook bij u langskomen voor professioneel advies op maat. 

Voor al uw onderhoudsproducten, Innotec

Wij gaan voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. De onderstaande producten worden geleverd vanuit voorraad, u hoeft dus nooit niet langer dan twee werkdagen te wachten op uw bestelling. Heeft u vragen over één van onze producten of het gebruik ervan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder om uw vragen te beantwoorden.