Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innotec DPF Doctor

DPF Doctor

excl. BTW
  • Sterk reinigend vermogen door de unieke schuimvorming van het product
  • Breekt roet, koolstof en vetten grondig af
  • Geschikt voor alle types DPF/roetfilters en EGR-kleppen
  • Veelzijdig inzetbaar op alle moderne dieselmotoren
  • Oplosbaar in water
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:

Reiniger voor vervuiling in roetfiltersysteem

DPF Doctor is een effectieve reiniger voor het losmaken en verwijderen van door koolstof en roet veroorzaakte vervuiling in het roetfiltersysteem, zonder de roetfilter te hoeven demonteren. Door zijn unieke schuimvorming dringt het product diep door in het poreuze raatvormige keramische lichaam van de filter. DPF Doctor kan ook uitermate goed worden toegepast om het EGR-systeem te reinigen.

Door zijn uniek oplossend vermogen zal DPF Doctor de verzadigde en vette roetsubstantie in de dieselpartikelfilter (DPF) totaal afbreken, waarna het motormanagement het normale regeneratieproces weer kan opstarten. Dankzij de extra hoge druk in de aerosol zal het product ook op moeilijk te bereiken plaatsen grondig zijn werk kunnen doen.

Naast het behandelen van roetfilters is DPF Doctor ook uitermate geschikt om alle andere door roet of koolstof vervuilde onderdelen grondig en snel te reinigen, denk bv. aan inlaatspruitstukken en inlaatkleppen van verbrandingsmotoren, EGR-systemen, cilinderkoppen en zelfs branders van verwarmingssystemen.

Product aanbevelingen