Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Innotec Seal and Bond remover

Seal and Bond Remover Foam

excl. BTW

Seal and Bond Remover Foam is een reinigingsmiddel in schuimvorm voor het snel en efficiënt verwijderen van lijmresten en het ontvetten van nagenoeg alle ondergronden.

107.1
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:
Seal and Bond Remover Foam is een reinigingsmiddel in schuimvorm voor het snel en efficiënt verwijderen van lijmresten en het ontvetten van nagenoeg alle ondergronden. Door de schuimvorm hecht het product zich perfect aan het te behandelen oppervlak, ook wanneer dit zich onder een hoek van 45° of zelfs 90° bevindt. Hierdoor werkt Seal and Bond Remover Foam niet alleen gemakkelijk, maar ook zeer economisch en effectief. Economisch, omdat het niet in een doek, maar direct op de vervuiling wordt aangebracht. Effectief, omdat het gedurende langere tijd kan inwerken op de vervuiling. Seal and Bond Remover Foam is geschikt voor alle metaalsoorten en de meeste kunststoffen. 

Te gebruiken op nagenoeg alle moderne laksoorten
Daarnaast is het ook veilig te gebruiken op nagenoeg alle moderne laksoorten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het verwijderen van achtergebleven lijmresten na het verwijderen van stickers, reclameteksten, emblemen en stootlijsten. Ook lijmresten die achterblijven na het demonteren van bv. communicatieapparatuur, brilhouders en dergelijke, laten zich veilig verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Alvorens nieuwe stickers, reclameteksten of emblemen aan te brengen kan met Seal and Bond Remover Foam de ondergrond perfect vet- en siliconenvrij worden gemaakt. Door het stabiele schuim hecht het product zich perfect op de grote verticale vlakken, grote panelen en zeildoeken. Seal and Bond Remover Foam vervliegt snel zonder resten achter te laten. Door de aerosolverpakking is Seal and Bond Remover Foam zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk toepasbaar.

Productsheet (PDF) (Seal_and_Bond_Remover_Foam.pdf, 249 Kb) [Download]

  • Zeer eenvoudig in het gebruik.
  • Stabiel schuim, heeft dus een langere inwerktijd, ook op verticale oppervlakken.
  • Tast de meeste lakken en kunststoffen niet aan, dus universeel toepasbaar.
  • Zorgt voor een professioneel reinigingsresultaat.
  • Volledig afwasbaar en oplosbaar in water.

Product aanbevelingen