Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lijmresten verwijderen

Siliconenkit kan beschimmelen, deels loslaten of vies worden. Komt u dit probleem ook tegen in uw badkamer of andere delen van het huis? Als u moeite heeft met het verwijderen van lijm, gebruik dan onze Seal and Bond remover. Lijmresten verwijderen begint middels het gebruik van een stanleymes, plamuurmes of een ander soort mes. De laatste resten kunt u verwijderen met onze Seal and Bond remover voor het beste resultaat. Lijm laat zich veelal lastig verwijderen, met behulp van de Seal and Bond remover bent u binnen aanzienbare tijd van dit probleem af en kunt u weer genieten van een schone ondergrond. 

Seal and Bond Remover
  • Kit, lijm en siliconen resten makkelijk te verwijderen
  • Ook een ondergrond ontvetter
  • Tast lak en kunststof niet aan
Multisol
  • Professionele ontvetter speciaal ontwikkeld voor nagenoeg alle ondergronden
  • Traag verdampend waardoor het een dieptewerking heeft
  • Ideaal te gebruiken voor het voorbehandelen van lijmverbindingen
Multisol Project Reiniger

Multisol Project Reiniger is een professionele reiniger voor diverse ondergronden, welke deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Multisol 5 liter

Innotec Multisol is een professionele ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor het veilig ontvetten van de meest voorkomende ondergronden voordat er een verlijming, afdichting of een andere werkzaamheid zal plaatsvinden.

Seal and Bond remover

De Seal and Bond remover is ook geschikt voor het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld duct tape. Normaal gesproken kost het veel tijd: lijmresten verwijderen. Maar met de Seal and Bond remover is het een fluitje van een cent. Hoe kunt u de lijm verwijderen? Spuit de Seal & Bond op het oppervlakte dat u wilt behandelen, laat het even intrekken en veeg vervolgens de resten weg met een doek, et voilà!

De Seal and Bond helpt u lijmresten verwijderen op de meest diverse soorten ondergronden. Hierbij kunt u denken aan nagenoeg alle metaalsoorten, kunststoffen en de meest voorkomende lakken. Na het succesvol verwijderen van de lijmresten kunt u, afhankelijk van de vervolg behandeling, de rest van de ondergrond vrijmaken van vet met één van de bovenstaande ontvetters. 

Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het naast al deze toepassingen ook siliconen verwijdert, handig bij een siliconenkit! Wilt u lijm verwijderen van een andere toepassing? Neem contact op met één van onze productspecialisten en laat u informeren over de werking van onze producten.