Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lijmresten verwijderen

Seal and Bond Remover
  • Kit, lijm en siliconen resten makkelijk te verwijderen
  • Ook een ondergrond ontvetter
  • Tast lak en kunststof niet aan
Multisol
  • Professionele ontvetter speciaal ontwikkeld voor nagenoeg alle ondergronden
  • Traag verdampend waardoor het een dieptewerking heeft
  • Ideaal te gebruiken voor het voorbehandelen van lijmverbindingen
Multisol Project Reiniger

Multisol Project Reiniger is een professionele reiniger voor diverse ondergronden, welke deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Multisol 5 liter

Innotec Multisol is een professionele ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor het veilig ontvetten van de meest voorkomende ondergronden voordat er een verlijming, afdichting of een andere werkzaamheid zal plaatsvinden.

Lijmresten verwijderen

Siliconenkit kan beschimmelen, deels loslaten of vies worden. Komt u dit probleem ook tegen in uw badkamer of andere delen van het huis? Als u moeite heeft met het verwijderen van lijm, gebruik dan onze Seal and Bond remover. Lijmresten verwijderen begint middels het gebruik van een stanleymes, plamuurmes of een ander soort mes. De laatste resten kunt u verwijderen met onze Seal and Bond remover voor het beste resultaat.

Seal and Bond remover

De Seal and Bond remover is ook geschikt voor het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld duct tape. Normaal gesproken kost het veel tijd: lijmresten verwijderen. Maar met de Seal and Bond remover is het een fluitje van een cent. Hoe kunt u de lijm verwijderen? Spuit de Seal & Bond op het oppervlakte dat u wilt behandelen, laat het even intrekken en veeg vervolgens de resten weg met een doek, et voilà!

Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het naast al deze toepassingen ook siliconen verwijdert, handig bij een siliconenkit! Wilt u lijm verwijderen van een andere toepassing? Neem contact op met één van onze productspecialisten en laat u informeren over de werking van onze producten.