Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Kitresten verwijderen

Kitresten verwijderen kun je het best doen met Seal and Bond remover. Afhankelijk van de behandeling die er op volgt kun je de ondergrond nog ontvetten met één van de Multisol producten binnen deze categorie. De Seal and Bond remover komt in de traditionele vorm en in een foam. De foam hecht zich beter aan het te reinigen oppervlak waardoor je de kitresten op oppervlakken die onder een hoek van 45° of zelfs 90° ideaal kunt verwijderen. De traditionele verpakking bevat een handige nozzle waardoor ook moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen zijn. 

Het verwijderen van kitresten met de Seal and Bond remover kan zonder problemen op nagenoeg alle ondergronden. Denk hierbij aan alle metaalsoorten, de meeste kunststoffen en nagenoeg alle moderne lakken.

Seal and Bond Remover
  • Kit, lijm en siliconen resten makkelijk te verwijderen
  • Ook een ondergrond ontvetter
  • Tast lak en kunststof niet aan
Multisol
  • Professionele ontvetter speciaal ontwikkeld voor nagenoeg alle ondergronden
  • Traag verdampend waardoor het een dieptewerking heeft
  • Ideaal te gebruiken voor het voorbehandelen van lijmverbindingen
Seal and Bond Remover Foam

Seal and Bond Remover Foam is een reinigingsmiddel in schuimvorm voor het snel en efficiënt verwijderen van lijmresten en het ontvetten van nagenoeg alle ondergronden.

Multisol Project Reiniger

Multisol Project Reiniger is een professionele reiniger voor diverse ondergronden, welke deel uitmaakt van het Innotec Project Lijm Systeem.

Multisol 5 liter

Innotec Multisol is een professionele ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor het veilig ontvetten van de meest voorkomende ondergronden voordat er een verlijming, afdichting of een andere werkzaamheid zal plaatsvinden.