Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Airco reiniging

Een goedwerkende ventilatie in uw auto, bedrijfspand of woning is van essentieel belang voor een aangename temperatuur en voldoende zuurstof. De ventilatiekanalen kunnen echter ook, net zoals de rest van het pand of de auto, smerig worden en op lange termijn een onaangename lucht verspreiden. Naast een onaangename geur kan een smerig ventilatiesysteem zorgen voor een verminderde hygiëne dat kan leiden tot irritaties aan de luchtwegen en de ogen. Bij Innotec hebben wij hier een oplossing voor die ervoor zorgt dat vervuilde oppervlakken in uw luchtkanaal verdwijnen en dat de onaangename lucht verleden tijd is.

Zelf uw airconditioning schoonmaken

Met behulp van Duct Cleaner kunt u zelf uw airconditioning schoonmaken en hoeft u geen professionele schoonmaker of automonteur in te huren, dit scheelt u nogal wat tijd en kan zeer voordelig uitpakken voor uw portemonnee. Duct cleaner reinigt op eenvoudige wijze door middel van een schuimoplossing, het vuil wordt door het schuim opgenomen en afgevoerd. Het resultaat is een schoon oppervlak in combinatie met een aangename geur. Met bijgeleverde extensieslang is het tevens zeer geschikt om de moeilijk bereikbare plekken in uw airco te reinigen

Innotec, uw onderhoudsspecialist

Bij Innotec gaan we voor kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een goede service, heeft u vragen over één van onze producten. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te ontzien van al uw vragen. De airconditioningreinings producten die u hier boven ziet staan kunnen allemaal uit voorraad geleverd worden, zo hoeft u nooit langer dan twee werkdagen te wachten op uw bestelling. Wilt u een spoedbestelling aanvragen? Geen enkel probleem, geef het aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.