Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Poetspads

Innotec heeft diverse poetspads die uitstekend geschikt zijn voor verscheidende toepassingsgebieden. Van het verwijderen van schuurkrassen en beschadigingen tot het oppoetsen van gelakte ondergronden. U kunt bij ons terecht voor zowel het machinaal polijsten als het handmatig polijsten van ondergronden als uw auto, caravan of scooter. Dankzij de uitgebalanceerde structuur van de poetspads kunt u met gemak alle lastig te bereiken vormen en glooiingen volgen. 

De goede poetspad gebruiken is het halve werk. Bent u niet zeker of het door u gekozen product geschikt is voor uw ondergrond, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Spot Pad Wool

De Innotec Spot Pad Wool is een professionele polijstpad vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit zuivere wol op de originele schapenhuid. De Spot Pad Wool is speciaal geschikt voor het machinaal, plaatselijk slijpen en polijsten van nagenoeg alle gelakte ondergronden.

Spot Hand Pad (3 st.)

De Innotec Spot Handpad is een professionele poetspad vervaardigd uit zeer hoogwaardig PU-schuim. De Spot Handpad is speciaal geschikt voor het handmatig polijsten, afwerken en op glans brengen van nagenoeg alle gelakte ondergronden.

Spot Pad Foam (6 st.)

De Innotec Spot Pad Foam is een professionele poets pad vervaardigd uit zeer hoogwaardig PU-schuim. De Spot Pad Foam is speciaal geschikt voor het plaatselijk, machinaal polijsten, afwerken en op glans brengen van nagenoeg alle gelakte ondergronden.

Poetspads kopen bij de online specialist

Ook voor al uw accessoires en poetspads bent u bij Innotec aan het juiste adres. De producten die u hierboven ziet zijn allemaal leverbaar uit voorraad, zo hoeft u nooit langer dan twee werkdagen te wachten. Bij Innotec gaan wij altijd voor kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met goed en gedegen service. Voor het beste en blijvend resultaat adviseren wij u de poetspads te combineren met de Innotec Easy Polish. Heeft u vragen over het gebruik van de poetspads, neem dan contact met ons op.