Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Handreinigers en beschermers

Tijdens het verven, spacken, primen of monteren is de kans zeer reëel dat uw handen vies of vet eindigen. Om uw omgeving vervolgens zo hygiënisch mogelijk te houden is het van belang om na de tijd de handen goed te reinigen. Innotec heeft diverse handreinigers die niet alleen een reinigende functie hebben maar tevens een beschermende functie. In ons assortiment vind je crèmes, reinigingsdoekjes en handreinigers die op een efficiënte manier schoonmaken en de huid achterlaten met huidbeschermende bestandsdelen.

De handreinigers die u hieronder ziet zijn geschikt voor diverse toepassingsgebieden en kunnen in diverse sectoren worden gebruikt. Heeft u vragen of de door u gekozen handreiniger geschikt is voor uw sector, neem dan contact op met één van onze vertegenwoordigers. U kunt ons zowel telefonisch bereiken als via de mail of de chat die u rechtsonder kan vinden. 

Hand Protector 150ml

Innotec Hand Protector is een beschermende barrièrecrème die na het aanbrengen een onzichtbare, vuilafstotende film vormt die in de buitenste laag van de huid trekt.

Power Scrubs

Power Scrubs zijn geïmpregneerde (hand)reinigingsdoekjes met speciale actieve en huidbeschermende bestanddelen.

Safe Hand Clean Plus 250ml

Safe Hand Clean Plus is een unieke, multifunctionele handreiniger die op een veilige manier zeer uiteenlopende soorten vervuilingen van de handen verwijdert en daarna een beschermende, vochtinbrengende laag achterlaat.

Safe Hand Clean Plus 3L

Safe Hand Clean Plus is een unieke, multifunctionele handreiniger die op een veilige manier zeer uiteenlopende soorten vervuilingen van de handen verwijdert en daarna een beschermende, vochtinbrengende laag achterlaat.

Power Scrubs navulling

Innotec Power Scrubs zijn geïmpregneerde (hand)reinigingsdoekjes met speciale actieve en huidbeschermende bestanddelen. De op de doekjes gelamineerde kunststofvezels en de huidvriendelijke zeepoplossing waarmee de doekjes geïmpregneerd zijn, garanderen een grondige reiniging van de huid of de vervuilde ondergrond.

Uw handreiniger online bestellen bij Innotec

Hygiëne is belangrijk, dit geldt zowel voor u als de omgeving waarin u werkt. Binnen ons assortiment hebben wij tevens speciale reinigers die geschikt zijn voor zowel cosmetische reiniging als technische reiniging. Bent u opzoek naar een professionele oplossing voor in uw garage, winkel of restaurant? Wij voorzien u graag op zowel particulier niveau als zakelijk niveau met gedegen advies gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige producten.