Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Reinigingsmiddelen

Innotec is uw groothandel voor alle onderhoudsproducten, wij zijn er zowel voor de particuliere markt als voor de zakelijke markt. Wij voorzien u graag van de beste oplossingen op het gebied van onderhoud en doen dit met kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een uitstekende service. Binnen ons assortiment hebben wij een groot scala aan reinigingsmiddelen voor de cosmetische reiniging als de technische reiniging. Onze professionele reinigingsmiddelen hebben veelal naast de schoonmaakfunctie ook een preventieve functie die ervoor zorgen dat u in de toekomst beter beschermd bent tegen vuil.

Repaplast cleaner Antistatic

Repaplast Cleaner Antistatic is een professionele reiniger die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van de meest voorkomende kunststoffen.

Hand Protector 150ml

Innotec Hand Protector is een beschermende barrièrecrème die na het aanbrengen een onzichtbare, vuilafstotende film vormt die in de buitenste laag van de huid trekt.

Power Clean 500 ml
  • Veilig en snelwerkende reiniger en ontvetter
  • Werkt op nagenoeg alle vervuilde metalen onderdelen en oppervlakken
  • Speciaal ontwikkelt voor het reinigen van vette ondergronden
Safe Hand Clean Plus 250ml

Safe Hand Clean Plus is een unieke, multifunctionele handreiniger die op een veilige manier zeer uiteenlopende soorten vervuilingen van de handen verwijdert en daarna een beschermende, vochtinbrengende laag achterlaat.

Diesel Plus 250ml

Diesel Plus is een zeer effectieve toevoeging voor het volledige brandstofsysteem van dieselmotoren. Het product optimaliseert de verbranding waardoor er minder roetuitstoot, vervuiling en slijtage ontstaat.

Fuel Plus 250ml

Fuel Plus is een zeer effectieve toevoeging voor het volledige brandstofsysteem van benzinemotoren. Het product optimaliseert de verbranding waardoor er minder vervuiling en slijtage ontstaat.

Power Clean 750ml
  • Zeer krachtige ontvetter
  • Verwijdert en lost op
  • Uitermate geschikt als voorbehandeling bij vervolgwerkzaamheden
Innocleaners (per stuk)

Inno-Cleaners zijn zeer krachtig reinigende microvezeldoeken met een lange levensduur. Door de unieke structuur zijn nagenoeg alle soorten vuil te verwijderen zonder gebruik te maken van chemische schoonmaakmiddelen en zonder het oppervlak te beschadigen.

Aquatec 500

Innotec Aquatec 500 is een haast onverslijtbare synthetische doek die door zijn unieke piramidestructuur zeer snel en effectief vocht in zich opneemt en dit ook vasthoudt zonder resten achter te laten. Het eindresultaat is een perfect glanzend en streeploos oppervlak.

Injection Clean 250ml

Innotec Injection Clean is een zeer krachtige reiniger voor het gehele injectiesysteem van tank tot injectoren. Daarnaast beschermt het product perfect tegen nieuwe vuilafzetting en corrosie.

Valve Clean 250ml

Innotec Valve Clean is een zeer krachtige reiniger voor de kleppen en de gehele verbrandingsruimte van de motor. Daarnaast beschermt het product perfect tegen nieuwe koolafzetting en corrosie.

Foam Glass Clean Plus
  • Glas reiniger op basis van schuim
  • Laat geen resten na en het glas wordt perfect gereinigd
  • Verwijdert vuil, stof, vet, insecten en nicotine aanslag

Heeft u vragen over één van onze producten of komt u er even niet uit welk reinigingsmiddelen het beste past bij uw situatie, onze medewerkers helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via de mail, chat of telefonisch.