Referenties

STENEN DAK LOPPERSUM

Een mooi nieuw project in de gemeente Loppersum is deze woning met stenen dak. Het dak is volledig verlijmd met onze Innotec Powerbond XS. Klik op lees meer voor meer informatie over dit project en voor meer foto's. 

Lees meer

GEVELPLAATVERLIJMING GOES

Dit prachtige pand is compleet verlijmd volgens ons gevelplaat verlijmingssysteem. Daarnaast is dit pand geselecteerd voor de dag van de architectuur in Zeeland. Klik hieronder op de link voor meer informatie over de platen en voor meer foto's

Lees meer


BRANDWEERKAZERNE ARNHEM
De brandweerkazerne in Arnhem is voor een heel groot gedeelte verlijmd met onze Innotec Powerbond XS volgens ons steenstrips verlijmingssysteem. De innovatieve manier van bouwen scheelt veel tijd en geld. Klik op de link hieronder voor meer informatie over deze kazerne en ook een aantal mooie extra foto's 

Lees meer

TUINBOUWSCHOOL DRACHTEN

Bij de realisatie van de tuinbouwschool in Drachten is gebruik gemaakt van onze gevelplaat verlijmingssysteem. Dit bijzondere gebouw is gemaakt van Alucobond gevels en onze lijm. Klik hieronder voor meer foto's.

Lees meer

AMSTERDAM CANAL CRUISES
De Amsterdamse Canal Cruises maken al jaren gebruik van onder andere de Innotec Adheseal Marine voor het afdichten van de ramen. Ze zijn heel erg tevreden over de producten en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. 

Lees meer

WONINGCOMPLEX GRONINGEN

Een ontzettend mooi nieuwe project wat gemaakt is met ons Innotec Steenstrips Verlijmingsysteem is het nieuwe woningcomplex in Groningen Noord. Dit woningcomplex is met onze Powerbond XS compleet verlijmd. Klik voor meer foto's.

Lees meer

DIERGAARDE BLIJDORP
Diergaarde Blijdorp maakt al jaren gebruik van onze producten. Voor de kleinste klusjes worden onze tapes, reinigingsmiddelen en kitten gebruikt. Echter stonden ze ongeveer een jaar geleden voor een echt zware klus: het glas van het ijsberen verblijf was gebroken.

Lees meer

ORDINA GRONINGEN 

Het nieuwe Ordina gebouw in Groningen is gemaakt volgens het Innotec Gevelplaat verlijming systeem. Dit geweldige systeem heeft voor een mooi resultaat gezorgd. Klik hieronder voor meer foto's

Lees meer

CHALETBOUW DE BRUIJN

Voor een mooi park op de Veluwe is deze prachtige chalet gebouwd door chaletbouw De Bruijn. De platen zijn verlijmd volgens ons gevelplaat verlijmingssysteem. Hierdoor krijgt deze chalet een mooi modern uiterlijk. Klik op de link voor meer mooie foto's.

Lees meer