Ervaar de voordelen van een MS polymeerkit!

De professionals onder ons geven tegenwoordig vaker de voorkeur aan een kit die ontwikkeld is op basis van een MS polymeer. Een MS polymeerkit heeft een breed toepassingsgebied en bezit daarnaast sterk verlijmende eigenschappen. Klik hier om de beste kwaliteit polymeerkit te gaan. 

Innotec heeft diverse hoogwaardige kitten in het assortiment op basis van een MS polymeer. Ze zijn veelal oplosmiddelvrij, schimmelwerend en hechten op nagenoeg alle ondergronden. Nog een bijkomend voordeel van onze MS polymeerkitten is dat ze flexibel zijn en weinig krimp vertonen. Hierdoor kan het enige werking van de ondergrond goed opvangen. Veel van onze MS polymeer kitten zijn al na 10 minuten overschilderbaar met nagenoeg alle moderne verf- en laksystemen en zorgen er voor dat u snel met uw werk verder kunt.

U kunt bijvoorbeeld bij lekkage, zelfs op vochtige ondergronden, een noodreparatie uitvoeren. Dit is mogelijk met onze MS polymeerlijm Adheseal. Of denkt u bijvoorbeeld aan mogelijke oneffenheden in muren van (oude) gebouwen. Het monteren van plinten kan daardoor lastig zijn, omdat een doorsnee kit dan niet volstaat. Onze Powerbond is in deze situatie uitermate geschikt vanwege de extreem hoge aanvangshechting. U drukt de plinten goed aan en ze zitten vrijwel meteen vast.

Zo zijn er legio toepassingen mogelijk. Om ervoor te zorgen dat u de juiste kit of lijm bij uw toepassing heeft, kunt u voor een gedegen advies contact opnemen met een van onze specialisten.