Zelf pakking maken is mogelijk met Innotec!

Pakkingen worden gebruikt om twee delen goed op elkaar aan te laten sluiten. Dit doen we bijvoorbeeld om eventuele olielekkage zoveel mogelijk te voorkomen. Ook zorgt het er voor dat uitlaatgassen zo weinig mogelijk ontsnappen. Pakkingen kunnen uiteraard beschadigen of kapot gaan. In plaats van het onderdeel te vervangen is het ook mogelijk om dit zelf te repareren en daardoor kosten te besparen. Klik hier om naar ons assortiment pakkingmakers te gaan. 

Innotec heeft hiervoor een tweetal pakkingen ontwikkeld welke als vervanging, reparatie of extra afdichting gebruikt kunnen worden. De producten zijn bijvoorbeeld ideaal te gebruiken bij het repareren van beschadigde pakkingen, transportbanden, rubbers van ramen, doorvoerrubbers, beschermhoesjes etc. Naast dat de pakkingmakers chemisch- en temperatuurbestendig zijn, beschermd u de betreffende onderdelen ook zoveel mogelijk tegen invloeden van buitenaf. Omdat onze pakkingmakers makkelijk in gebruik zijn is het een koud kunstje om zelf een pakking te maken.

Let wel; het product dient niet te worden gebruikt bij onderdelen waar benzine mee in aanraking komt. Tevens is het niet geschikt voor koppakkingen. Voor vragen over bepaalde toepassingen kunt u voor een gedegen advies contact opnemen met één van onze productspecialisten.