luchtdicht bouwen

Luchtdicht Bouwen met een verspuitbare kit

Luchtdicht bouwen is het minimaliseren van de luchtdoorlatendheid van een gebouw, door naden en kieren zoveel mogelijk te beperken. Innotec heeft speciaal voor het luchtdicht bouwen een systeem ontwikkeld. Klik hier om naar ons systeem luchtdicht bouwen te gaan. 

Het belangrijkste van luchtdicht bouwen is het zorgdragen voor een zo goed mogelijke aansluiting van diverse bouwelementen. Pleisterwerk, beton, hout, glas en dampschermen zijn allemaal voorbeelden van luchtdichte materialen. Het luchtdicht maken van de overgang van het ene naar het andere materiaal, is in veel situaties het probleem.

Innotec heeft hiervoor het 'Luchtdicht Systeem' ontwikkeld, waarbij de focus ligt op afdichting romdom de kozijnaansluiting. Met het Luchtdicht Systeem van Innotec worden naden en kieren afgedicht met de Innotec Spray-Seal Plus. De Spray-Seal Plus is een verspuitbare MS-Polymeer die zeer goede verlijmende en afdichtende eigenschappen bezit.

Door deze eigenschappen dicht het product op gemakkelijke wijze naden en kieren af en hecht het zeer goed op vele ondergronden. Het product vulkaniseert als het ware met de ondergrond, waardoor deze luchtdicht wordt afgesloten. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om het luchtdicht bouwen te demonstreren. U zult versteld staan na het zien van ons innovatieve systeem.