Voor elke kitnaad een afmesspatel!

Het afmessen van kit kan lastig zijn. Veelal wordt dit gedaan met wat sop en de vinger. Wat we dan wel eens vergeten is dat hiermee de kans aanwezig is dat de kit aangetast wordt met oplosmiddelen, die verwerkt zitten in het sop. Dat kan leiden tot een minder lange levensduur van uw kitnaad. Klik hier om de Seal Fluid voor het afmessen van kit te bekijken.. Hieronder staat beschreven waarom de Seal Fluid zo geweldig is. 

Voor een langere levensduur van de kitnaad heeft Innotec een tweetal producten ontwikkeld. De Seal Fluid is een speciale afmesvloeistof waar geen oplosmiddelen in verwerkt zijn. Hierdoor is het product veilig te gebruiken op nagenoeg alle kitsoorten. Tevens maakt het product het afmessen een stuk gemakkelijker. 

Daarnaast heeft Innotec een afmesspatelset ontwikkeld. De Sealant Spatula is een set van 3 spatels voor het professioneel afmessen van kitnaden en voegen. De spatels zijn vervaardigd uit een hoogwaardig flexibel kunststof. 

De Sealant Spatula zijn voorzien van verschillende profielen die ervoor zorgen dat iedere afwerkingsvorm van de kit mogelijk is. De spatels maken het ook mogelijk om ook over een grote lengte dezelfde afwerking te krijgen. De Sealant Spatula zitten verpakt in een handig afsluitbaar kunststofdoosje dat ervoor zorgt dat de spatels altijd netjes kunnen worden opgeborgen.  Heeft u vragen over het afmessen van kit? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om u een persoonlijke demonstratie te geven.