dilatatiekit

Een goede dilatatiekit voor elke dilatatie!

Topkwaliteit dilatatiekit koopt u het beste bij Innotec. Een dilatatievoeg is een constructieve voeg in een ondergrond die er voor zorgt dat werking van het materiaal opgevangen wordt. Het aanbrengen van een goede dilatatiekit is hierbij van wezenlijk belang, omdat de kit trek- en drukkrachten moet kunnen opvangen. Daarnaast moet de kit ook bestand zijn tegen diverse weersinvloeden van buitenaf. Klik hier om ons assortiment dilatatiekitten te bekijken. De Adheseal of de Easy Seal zijn hiervoor het meest geschikt.  

Innotec heeft voor nagenoeg elke dilatatie een geschikte kit. In onderstaand overzicht vind u de dilatatiekitten van Innotec. Een dilatatiekit dient te allen tijde gebruikt te worden in combinatie met een rugvulling om driepuntshechting te voorkomen. Het afdichten van een dilatatievoeg is een lastig traject is en kent verschillende situaties. Stel dat het gaat om een vloer met een dilatatievoeg die zwaar belast zal worden, dan kunt u bijvoorbeeld beter de Topglass gebruiken. De Topglass is een kit die ontwikkeld is voor beglazing, maar is door zijn slijtvastheid uitermate geschikt voor deze situatie. Buiten deze specifieke toepassing, zijn er door de vele verschillende invloeden diverse soorten adviezen mogelijk.

Bent u niet helemaal zeker wat voor kit u moet gebruiken, neem voor een gedegen advies contact op met een van onze specialisten zodat wij de juiste kit kunnen adviseren bij uw toepassing. Het is vaak afhankelijk van de ondergrond of toepassing welke dilatatiekit u nodig hebt.