Voor elke toepassing een afdichtingskit!

Topkwaliteit afdichtingskit hebben wij in ons assortiment. We zijn in Nederland druk in de weer met duurzame bouw. Daarbij wordt verwacht dat men ook met duurzame producten werkt. Een goede afdichtingskit is hierbij van wezenlijk belang. Klik hier om naar ons assortiment afdichtingskitten te gaan.

Hiermee zorgen we ervoor dat men een kwalitatief hoogwaardige afdichting krijgt met een lange levensduur. Als het even kan dan is het natuurlijk ook wel erg handig als deze kit makkelijk hanteerbaar is om de klus snel te klaren!

Innotec heeft hiervoor een aantal kwalitatief hoogwaardige afdichtingskitten in het assortiment. Voor nagenoeg elke toepassing vind u in onderstaande opsomming wel een afdichtingskit.

Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een afdichtings kit voor dilatatievoegen, aansluitvoegen of uw sanitair? In onderstaand overzicht vind u alles terug. Alle kitten van Innotec zijn oplosmiddelvrij, waardoor ze zijn toe te passen op nagenoeg alle ondergronden. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om onze afdichtingskitten te demonstreren of kijkt u naar ons assortiment hieronder.