Innotec maakt afdichten mogelijk in nagenoeg elke toepassing!

Sanitair afdichten is een lastige klus die goed moet gebeuren. Als er niet goed afgedicht wordt, heb je grote kans op lekkages. We zijn in Nederland druk in de weer met duurzame bouw. Daarbij word verwacht dat men ook met duurzame producten werkt. Een goede afdichtingskit is hierbij van wezenlijk belang.

Hiermee zorgen we ervoor dat men een kwalitatief hoogwaardige afdichting krijgt met een lange levensduur. Als het even kan dan is het natuurlijk ook wel erg handig als deze kit makkelijk hanteerbaar is om de klus snel te klaren!

Innotec heeft hiervoor een aantal kwalitatief hoogwaardige afdichtingskitten in het assortiment. Voor nagenoeg elke toepassing vind u in onderstaande opsomming wel een afdichtingskit. Klik hier om ons assortiment afdichtingskitten te bekijken. 

Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar een afdichtings kit voor dilatatievoegen of aansluitvoegen? Of zoekt u een sanitairkit die bij het afdichten van de kitnaad ervoor zorgt dat het een waterdichte kitnaad word? In onderstaand overzicht vind u alles terug. Alle kitten van Innotec zijn oplosmiddelvrij, waardoor ze zijn toe te passen op nagenoeg alle ondergronden. Klik op de link hierboven om naar ons assortiment afdichtingskitten te gaan.