Acrylaatkit

Een goede acrylaatkit is het halve werk!

Acrylaatkit wordt ontzettend vaak gebruikt in de installatiebranche. Een aantal belangrijke eigenschappen waaraan een goede acrylaatkit moet voldoen zijn onder andere een hoge kwaliteit, een lange levensduur en een makkelijke en snelle verwerking! Wij hebben 2 geweldige acrylaatkitten in ons assortiment. Deze acrylaatkitten zijn van topkwaliteit en de beste in de branche.  Klik hier om de acylaatkitten te bekijken en bestel vandaag nog. 

Innotec heeft hiervoor een tweetal hoogwaardig en elastische acrylaatkitten ontwikkeld, die beiden zeer gemakkelijk te verwerken zijn en bijna geen krimp vertonen. Door deze eigenschappen kunnen ze enige werking van de ondergrond goed opvangen waardoor deze kitten in veel situaties te gebruiken zijn.

De  Non-Crack Filler Plus is een kit die uitermate geschikt is voor toepassingen binnenshuis. Daarnaast craquileert het product niet en doordat hij al na 15 minuten al kleefvrij is kunt u snel verder werken. Deze kit kan op de meest voorkomende (poreuze) ondergronden gebruikt worden zoals beton, baksteen, stucwerk, gelakte ondergronden, hout etc.

Hoogwaardige acrylaatkit

De  Acryfill acrylaatkit is een kit die zowel binnen als buiten te gebruiken is op alle (poreuze) ondergronden zoals beton, steen, hout etc. Deze acrylaat bevat veel vaste stoffen waardoor deze perfect te gebruiken is voor brede groeven. Het is van belang dat u de Acryfill bij buitengebruik altijd overschilderd, maar dat is al mogelijk na 2 uur. Klik op de link hiervoven om de acrylaatkit te bekijken of bestel ze direct hieronder.