Voor elke toepassing de juiste Professionele kit!

Professionele kit van Innotec staat bekend als 1 van de beste kitten in de branche. Innotec staat bekend om het ontwikkelen van hoogwaardige kitten en lijmen, die toe te passen zijn op vele situaties. Klik om naar ons assortiment kitten te gaan.

De voordelen van onze professionele kit? Het zijn vaak zuurvrije, overschilderbare, oplosmiddelvrije en UV bestendige kitten. Daarnaast zijn ze op basis van MS polymeer voor een goede verlijming die zelfs op vochtige ondergronden te verwerken is.

Zeer ruime keuze aan professionele kit

We hebben een ruime keuze aan soorten (bijvoorbeeld acrylaatkit, sanitairkit, afdichtingskit, bitumenkit, dilatatiekit, siliconenkit en sterk verlijmende kit) en kleuren in ons assortiment en uw gewenste soort en kleur is vrijwel altijd op voorraad. De kitten van Innotec zijn van de beste kwaliteit die er is. Wij zijn wel wat duurder, maar onze kitten gaan veel langer mee. Hierdoor hoeft u voor een lange periode geen herstelwerkzaamheden meer te doen. 

Om te zorgen dat u de juiste kit of lijm bij uw toepassing heeft kunt u voor een gedegen advies contact opnemen met een van onze specialisten. Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de kitten uit ons assortiment.