Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lakken

De lakken die u hieronder kan vinden zijn geschikt voor diverse toepassingsgebieden op diverse metalen en verschillende soorten kunststoffen. Van het lakken van velgen, chasisdelen, panelen tot aan het spuiten van diverse hekwerken en machines. Bij Innotec weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid.

Metaallak kopen

Binnen ons assortiment hebben wij diverse soorten lak die speciaal geschikt zijn voor metaal. Deze zijn zeer slag- en stootvast en zijn veelal uitstekend bestand tegen weersinvloeden en hoge en lage tempraturen. Zowel voor de cosmetische doeleinden als de mechanische doeleinden hebben wij lakken. Van optische herstellak tot aan het creëren van een natuurlijke metaaluitstraling in combinatie met realiseren van een egale, kras- en slijtvaste laag.

De metaal lakken en kunststof lakken die u hieronder ziet zijn uiteraard ook te bestellen in bulk, wij begrijpen namelijk heel goed dat het voor u, als ondernemer zijnde, voordeliger kan zijn om de producten in bulk te bestellen. U kunt in dit geval het beste contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder en kunnen u een voorstel op maat aanbieden.

Black Body-Paint
  • Spuitbus met matzwarte verf
  • Stoot en slag vast
  • Zeer laag krijtgehalte
Frame Finish

Frame Finish is een speciaal ontwikkelde fabrieksorigineel glanzende coating op basis van alkydharsen en is hierdoor zeer slag- en stootvast en uitstekend bestand tegen weersinvloeden, waardoor het uitermate geschikt is voor het spuiten van carrosseriedelen die af fabriek in RAL 9011 gespoten zijn.

Repaplast Colour Finish

Repaplast Colour Finish Better Care is een moderne, professionele kunststoflak. Het product is leverbaar in de meest voorkomende fabrieksoriginele kleuren.

Metal Finish

Innotec Metal Finish is een unieke, metaalgrijze spuitlak van fabrieksoriginele kwaliteit. Door een chemische reactie ontstaat er een deklaag die na droging zeer slagvast is.

Galva Finish

Galva Finish is een sneldrogende metaaleffectlak voor het optisch herstellen van beschadigingen aan galvanische lagen op metalen en andere ondergronden.

Alu Finish

Innotec Alu Finish is een sneldrogende, alugrijze spuitlak van fabrieksoriginele kwaliteit. Het product heeft een uitstekende hechting op nagenoeg alle metalen en diverse kunststof ondergronden en vormt na droging een egale, kras- en slijtvaste laag.

Innotec, voor al uw soorten kunststof en metaallakken

Weet u niet zeker welke metaallak of kunststof lak geschikt is voor uw product of machine, schroom dan niet om contact met ons op te nemen, onze medewerkers voorzien u graag van het beste advies. U kunt ons telefonisch bereiken maar u kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen of contact met ons op te nemen via de mail.