Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Lakken

Black Body-Paint
  • Matzwarte verf
  • Stoot en slag vast
  • Zeer laag krijtgehalte
Frame Finish

Frame Finish is een speciaal ontwikkelde fabrieksorigineel glanzende coating op basis van alkydharsen en is hierdoor zeer slag- en stootvast en uitstekend bestand tegen weersinvloeden, waardoor het uitermate geschikt is voor het spuiten van carrosseriedelen die af fabriek in RAL 9011 gespoten zijn.

Repaplast Colour Finish

Repaplast Colour Finish Better Care is een moderne, professionele kunststoflak. Het product is leverbaar in de meest voorkomende fabrieksoriginele kleuren.

Galva Finish

Galva Finish is een sneldrogende metaaleffectlak voor het optisch herstellen van beschadigingen aan galvanische lagen op metalen en andere ondergronden.

Metal Finish

Innotec Metal Finish is een unieke, metaalgrijze spuitlak van fabrieksoriginele kwaliteit. Door een chemische reactie ontstaat er een deklaag die na droging zeer slagvast is.

Alu Finish

Innotec Alu Finish is een sneldrogende, alugrijze spuitlak van fabrieksoriginele kwaliteit. Het product heeft een uitstekende hechting op nagenoeg alle metalen en diverse kunststof ondergronden en vormt na droging een egale, kras- en slijtvaste laag.