Of betaal op factuur
(Maak eerst een account aan of log in)

Repaplast Structure Coat NF

Repaplast Structure Coat NF

excl. BTW
  • Optimaal te verspuiten, in zowel zeer fijne als ook groffe structuren
  • Aromaatvrij
  • Blijvend flexibel
  • Uitstekende hechting
  • Snelle droging
  • Na 20 minuten nat-in-nat overspuitbaar
1139
Log in of registreer voor de (staffel)prijzen
Selecteer:

Repaplast Structure Coat NF is een zeer hoogwaardige structuurprimer met unieke eigenschappen, ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Door de toevoeging van speciale reologische ingrediënten is het mogelijk om op zeer eenvoudige wijze de meest voorkomende gestructureerde kunststoffen fabrieksorigineel te herstellen.

In de modernste voertuigen wordt op grote schaal kunststof toegepast. Zo zijn niet alleen bumpers, maar ook spiegels, spatborden, stootstrips en bepaalde interieurdelen uit ongelakte, gestructureerde kunststof vervaardigd. Deze kunststof heeft veel voordelen: het is licht van gewicht, relatief goedkoop en gemakkelijk te vormen en te bewerken. Er zijn echter ook nadelen. De gestructureerde kunststofdelen zijn zeer kwetsbaar voor beschadigingen, zoals krassen en schaafplekken. Met Repaplast Structure Coat NF zijn al deze lichte beschadigingen, eventueel met geringe voorbewerking, perfect te repareren en krijgen beschadigde gestructureerde delen weer een nieuw uiterlijk.
Repaplast Structure Coat NF wordt geleverd met 2 nozzles waarmee de meest voorkomende structuren van grof (rode nozzle) tot zeer fijn (witte nozzle) moeiteloos kunnen worden nagebootst. Bovendien kan de structuur ook worden beïnvloed door simpelweg de spuitafstand t.o.v. het te repareren object te variëren.

Productsheet (PDF) (Repaplast_Structure_Coat_New_Formula.pdf, 152 Kb) [Download]

Geen extra productkenmerken.

Product aanbevelingen